Rondreis Argentinië

Boek je rondreis met ledenvoordeel

Argentinië is een enorm groot land met verschillende landschappen. Ideaal dus voor een afwisselende rondreis. Je kunt naar het Zuiden, naar het beroemde Patagonië of een oversteek maken naar Antarctica. Hoe spannend is dat? Of je kiest voor het warmere noorden. De variatie aan landschappen maakt deze vakantie een unieke ervaring. Cactussen, rotsformaties en wijngaarden. De hoofdstad Buenos Aires is bruisend! Je kunt er cultuur snuiven in de vele musea, het graf van Evita en de karakteristieke wijken. Maar ook winkelen in de hippe boetiekjes of natuurlijk biefstuk eten in een gezellige restaurantje. Je boekt onze rondreizen altijd met ledenvoordeel, dus bekijk snel het aanbod!

Rondreizen Argentinië boeken bij ANWB ledenreizen

Kun je na het lezen van dit artikel niet wachten om Argentinië met eigen ogen te zien? Boek je rondreis bij de ANWB, veilig, vertrouwd en met veel extra's voor leden! Je boekt je reis direct bij ANWB ledenreizen. Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk alle rondreizen naar Argentinië

Bekijk ook de rondreizen van onze partners

Rondreizen naar Argentinië van FOX

Doen en zien tijdens je rondreis Argentinië

Bezienswaardigheden Argentinië

Bezienswaardigheden Argentinië

Of je nu naar het zuiden of het noorden gaat, Argentinië heeft prachtige bezienswaardigheden. Benieuwd? Bekijk ze hieronder.  

Betalen

Betalen

o.a. betaalmiddelen

Wat is de munteenheid van Argentinië en wordt een creditcard overal geaccepteerd?

Tips Buenos Aires

Tips Buenos Aires

Buenos Aires is de bruisende hoofdstad van Argentinië. Het staat onder meer bekend om de tango, Plaza de Mayo en de enorme levendigheid. Wij geven je tips.

Hoogtepunten Argentinië en Chili | FOX Verre Reizen

Hoogtepunten Argentinië en Chili | FOX Verre Reizen

Ervaar adembenemende landschappen en maak kennis met een gastvrije bevolking. Argentinië en Chili zijn onvergetelijke bestemmingen. Lees snel verder op FOX.nl