Nieuwsoverzicht

Zoeken

23 nieuwsberichten

 1. ANWB in actie voor verkeersveiligheid provincie

  30 september 2019

  De ANWB is sinds vorige week voor het eerst sinds jaren weer betrokken bij het overleg over verkeersveiligheid in Overijssel. In Zeeland deden vrijwilligers vanmorgen mee aan een MONO-actie.

 2. Waterstof: de voors en tegens

  27 september 2019

  Waterstof is voer voor discussie: de een ziet het als de transportvorm van de toekomst, de ander vindt het inefficiënt en prijzig. Wij zetten de voors en tegens voor je op een rij.

 3. Rijeigenschappen ondergeschikt bij kwaliteit banden bestelauto

  24 september 2019

  Bij autobanden voor bestelwagens wordt meer waarde gehecht aan stevigheid, draagvermogen en levensduur dan aan goede rijeigenschappen. Dat blijkt uit de meest recente winterbandentest van de ANWB.

 4. ​​​​​​​ANWB introduceert: ANWB Fiets Lease

  23 september 2019

  Is elektrische fietslease een mogelijk alternatief voor de auto? Ruim een kwart van de ANWB-leden overweegt komend jaar een e-bike aan te schaffen.

 5. ANWB stopt met activiteiten rondom watersport

  23 september 2019

  ANWB heeft er voor gekozen zich niet langer toe te leggen op Watersport activiteiten. Dit betekent dat de ANWB stopt met haar activiteiten rond bootbezit.

 6. ANWB Fiets Lease van start

  23 september 2019

  Maandag 23 september is ANWB Fiets Lease van start gegaan met acht verschillende modellen e-bikes. De fietsen worden geleverd via een dealernetwerk van lokale fietshandelaren.

 7. Reactie ANWB op Rijksbegroting 2020

  17 september 2019

  Mensen moeten vlot, veilig en duurzaam onderweg kunnen zijn. En mobiliteit moet vooral voor iedereen betaalbaar en toegankelijk blijven. Om dit in de toekomst zeker te stellen, zijn grote veranderingen én jaarlijks 3 miljard euro extra nodig.

 8. ANWB AutoMaatje breidt verder uit

  16 september 2019

  Zestig gemeenten doen al mee aan ANWB AutoMaatje. Begin september startte het initiatief in Albrandswaard, Assen, Hellendoorn en Hof van Twente. Niet eerder sloten in een week zoveel nieuwe gemeenten zich aan.

 9. ANWB tipt: 11x crossover

  16 september 2019

  Crossovers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld, iedereen lijkt wel zo'n hippe hoog-op-de-poten-auto te willen hebben. Zeker omdat de moderne crossovers deze stoere looks vaak weten te combineren met het comfort van een personenauto. We zetten -in willekeurige volgorde- elf interessante crossovers voor je op een rijtje.

 10. ANWB tipt: 11x auto met hoge instap

  16 september 2019

  Nederlanders staan te boek als het langste volk ter wereld. Vandaar dat we dol zijn op auto’s met een hoge instap! Wij tippen er elf, in willekeurige volgorde.