Maatregelen coronavirus Bobbejaanland

Bobbejaanland volgt de richtlijnen van de Belgische regering. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Bobbejaanland

Tot € 12,60 korting

Bobbejaanland, 't plezantste land!

Bobbejaanland is leuk voor iedereen. Dit seizoen kan je gillen op de rollercoasters, raak je niet uitgekeken in twee coole virtual reality rides en kan je chillen in lollige waterattracties.

Kom je voor de echte adrenalinekick? Dan is de gloednieuwe Triple Launch Coaster jouw ding! Met een duik van meer dan 40 meter, vier loopings en een topsnelheid van meer dan 106 km/u, is sensatie gegarandeerd. 
Nog niet genoeg gehad? Go wild in de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer of draai helemaal dol in de Naga Bay!

Heb je na al deze snelheid nood aan wat verfrissing? Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd.  In Cowboytown voel je je midden in het Wilde Westen. Kijk over de prairie vanaf de watertoren en roetsj daarna naar beneden. Raak verstrikt in het touwparcours en chill daarna even in het loungehoekje. 

Virtual Reality Coasters

Wil je meer avontuur en mysterie? Dan kies je resoluut voor onze Virtual Reality Coasters. Op Mount Mara bedwing je de vlammenzee en in de Dreamcatcher ga je de boze geesten zelf te lijf. Hopelijk durf je ’s nachts nog te slapen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Bobbejaanland voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • In sommige delen van Bobbejaanland is een mond- en neusbescherming verplicht. Neem dit zelf mee of koop het in Bobbejaanland.
  • Kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.

Coronamaatregelen Bobbejaanland

Geopend vanaf: 1 juli 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.bobbejaanland.be/faq-in-verband-met-covid-19

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.