Maatregelen coronavirus Bobbejaanland

Bobbejaanland volgt de richtlijnen van de Belgische regering. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Bobbejaanland

Bobbejaanland, 't plezantste land!

Bobbejaanland is leuk voor iedereen. Dit seizoen kan je gillen op de rollercoasters, kan je chillen in lollige waterattracties en genieten van een flinke portie live entertainment.

Kom je voor de échte adrenalinekick? Dan is de gloednieuwe Triple Launch Coaster jouw ding! Je duikt meer dan 40 meter, maakt 4 inversies onderweg en haalt een topsnelheid van meer dan 106 km/u. Daarmee is “Fury” de snelste coaster in de hele Benelux! Over een wervelwind gesproken.

Nog niet genoeg gehad? Go wild op de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer, of draai helemaal dol in de Naga Bay!  Heb je nood aan wat verfrissing? Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd. 

Coronamaatregelen Bobbejaanland

Geopend vanaf: 1 juli 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.bobbejaanland.be/faq-in-verband-met-covid-19

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.