Bobbejaanland

Bobbejaanland, 't plezantste land!

Bobbejaanland is leuk voor iedereen. Dit seizoen kan je gillen op de rollercoasters, raak je niet uitgekeken in twee coole virtual reality rides en kan je chillen in lollige waterattracties.

Kom je voor de echte adrenalinekick? Dan is de gloednieuwe Triple Launch Coaster jouw ding! Met een duik van meer dan 40 meter, vier loopings en een topsnelheid van meer dan 106 km/u, is sensatie gegarandeerd. 
Nog niet genoeg gehad? Go wild in de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer of draai helemaal dol in de Naga Bay!

Heb je na al deze snelheid nood aan wat verfrissing? Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd.  In Cowboytown voel je je midden in het Wilde Westen. Kijk over de prairie vanaf de watertoren en roetsj daarna naar beneden. Raak verstrikt in het touwparcours en chill daarna even in het loungehoekje. 

Virtual Reality Coasters

Wil je meer avontuur en mysterie? Dan kies je resoluut voor onze Virtual Reality Coasters. Op Mount Mara bedwing je de vlammenzee en in de Dreamcatcher ga je de boze geesten zelf te lijf. Hopelijk durf je ’s nachts nog te slapen.