Let op: tickets Bobbejaanland pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Bobbejaanland

Tot € 9,60 korting

Beleef Halloween in Bobbejaanland, 't plezantste land!

Ontdek Bobbejaanland, met Halloween!

Bobbejaanland maakt zich op voor het hoogtepunt van het seizoen. Vanaf 8 oktober kan je in ’t plezantste land terecht. Ontdek de gruwel in 5 unieke scarezones, waarvan 5 waanzinnige spookhuizen en 5 straffe nocturnes.

Scarezones

Een stam aapachtigen heeft zich gevestigd in de jungle van Adventure Valley. Opperhoofd King Monkey regeert in de Monkey Clan met stalen hand. Indringers zijn niet welkom. Ontsnap jij aan een aanval van zijn stamgenoten?

Circus Carnivalé

In Circus Carnivalé nemen knotsgekke circusartiesten je mee terug naar de jaren ’30. Een geschifte circusdirecteur landt met zijn freakcircus in Cowboy Town. Deze gekke figuren deinzen niet terug voor een experiment met de Human Cannonball en zijn steeds op zoek naar nieuwe durfals die willen plaatsnemen op het rad van de messenwerper. Neem jij graag een kijkje in je toekomst? Dan is de waarzegster van Circus Carnivalé waar je naartoe moet.

Voodoo Bayou

De dreigende moerassen van Voodoo Bayou beloven niet veel goeds. Waan je in de leefwereld van het volk van Bayou in New Orleans, maar pas op voor de duistere krachten van Queen V. Baan je een weg langs het Voodootrail, maar doe dit nooit alleen.

Plaza de Los Muertos

Nog niet genoeg gegriezeld? Haast je dan naar Plaza de Los Muertos om kennis te maken met de Calaveras of ontsnap aan de zure regen in Toxic Waters.

Spookhuizen en nocturnes

Klaar voor nog meer gruwel? Die vind je in onze drie waanzinnige spookhuizen. In Yummy ontvangt plastisch chirurg dr. Krawczyk je met open armen, maar iets zegt je dat hij een duister geheim achterhoudt. De kliniek betreden, doe je dus op eigen risico.

Je bezoek aan de kliniek overleefd? Dan staan de creepy clowns van Bazaar Bizarre te popelen om je de stuipen op het lijf te jagen! Ze bouwden 50 m² bij aan hun doolhof, vind jij de weg naar de uitgang nog?

Toch klaar voor veiliger oorden? Dan ligt onderzeeër Sonar voor jou aangemeerd. Het is de enige uitweg om te ontsnappen aan de zure regen. Succes!

De meest dappere bezoekers komen langs tijdens onze nocturnes en ontdekken nog meer monsters, meer horror, meer Halloween. Durf jij?  Nocturnes dagen vinden plaats op 30 oktober, 31 oktober, 3 november, 5 november en 6 november.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Bobbejaanland voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. We raden je aan om zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket een reservering te plaatsen. De beschikbaarheid kan snel gaan, dus wees er ook snel bij!

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het park is rolstoelvriendelijk: op vertoon van je mindervalidenkaart krijg je aan de infobalie een polsbandje. Hiermee mag jij en jouw begeleider (16+) via de uitgang van de attractie naar binnen, langs een verkorte wachtrij!
  • Honden zijn aangelijnd welkom. In de winkels en horeca blijven zij buiten. Voor jouw hond betaal je € 3,-.
  • Bobbejaanland beschikt over een betaalde parkeerlaats. Je betaalt € 9,- voor een parkingticket, welke aan de kassa gekocht kan worden of online.
  • Kinderen kleiner dan 1m hoeven geen ticket hebben en ook niet reserveren.

Coronamaatregelen Bobbejaanland

Dit uitje hanteert de richtlijnen van de Belgische regering. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.
Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen in België.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.