Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Kinderpretpark Julianatoren

€ 5,- korting

Kinderpretpark Julianatoren is met meer dan 60 attracties en shows te gek voor kinderen!

Sprookjesweken van 13 juli t/m 1 september 2024.

Stap in een betoverende wereld vol magie, waar sprookjes tot leven komen. Ontdek de te gekke attracties en laat je betoveren door de vele sprookjesshows met de geliefde Julianatoren-karakters. Ontmoet bekende sprookjesfiguren, zoals Roodkapje, Sneeuwwitje en Robin Hood, in het echt en laat je meeslepen door de avonturen in de theatershow ‘Jul & Julia en het Magische Kristallenpaleis’. Dans en zing mee bij de parkshow ‘Jul & Julia Prinsen- en Prinsessenbal ‘ en beleef nog veel meer betoverende activiteiten. Kom ook en laat je dromen werkelijkheid worden!

Sprookjes Speurtocht

Oh nee! Zoals je in de nieuwe Sprookjesfilm ‘Jul & Julia en het Grote Sprookjesavontuur’ (te zien v.a. 1 juli 2024 op het YouTube-kanaal van Kinderpretpark Julianatoren) kunt zien, heeft de heks uit wraak alle spulletjes van de sprookjesfiguren gestolen. Roodkapje mist haar mandje, Robin Hood zijn pijl en boog, Sneeuwwitje de spiegel, de Koning zijn ring, Aladdin zijn lamp en Assepoester haar glazen muiltje. Help mee om de spullen weer terug te vinden zodat het Sprookjesfeest om 17:00 in het park door kan gaan!

Schitter mee bij de parkshows

In de theatershow ‘Jul & Julia en het Magische Kristallenpaleis’ reis je naar een kristallenpaleis waar prinses Isabella een groot probleem heeft: de sprookjeskristallen van geluk, liefde, hoop en vriendschap zijn kapot. Zonder deze kristallen lopen alle sprookjes slecht af! Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia en prinses Isabella kunnen de hulp van de bezoekers goed gebruiken om de sprookjeskristallen te vinden!

Wil je op 18 of 25 juli of 1,8,15 of 22 augustus 2024 naar Kinderpretpark Julianatoren kijk dan hier.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Kinderpretpark Julianatoren voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: Reserveren

Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Tickets zijn geldig van 1 juli t/m 1 december 2024 met uitzondering van 18 en 25 juli en 1,8,15 en 22 augustus 2024 waarop de Sprookjes Zomeravonden plaatsvinden.
  • Wil je op 18 of 25 juli of 1,8,15 en 22 augustus 2024 naar Kinderpretpark Julianatoren kijk dan hier.
  • Het evenement Sprookjesweken vindt plaats van 13 juli t/m 1 september 2024
  • Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
  • Het ANWB Ticket betreft een flexticket waarmee je zelf kunt bepalen wanneer je Kinderpretpark Julianatoren gaat bezoeken tot aan de einddatum van de geldigheid.
  • Je ontvangt een reserveringsbevestiging van de door jou gemaakte reservering via de mail. Toon deze vanaf je smartphone of neem deze geprint mee.
  • Mindervaliden en de begeleider kunnen met reductie tickets aanschaffen aan de kassa van Kinderpretpark Julianatoren. Kijk voor meer informatie hier.
  • Honden zijn van harte welkom in Kinderpretpark Julianatoren, maar mogen niet mee in het Jul & Julia Theater en in de attracties. Je dient je hond wel aangelijnd te houden.
  • Kinderpretpark Julianatoren heeft een eigen parkeerterrein waar je kunt parkeren. Borden wijzen je de weg naar het parkeerterrein. Parkeren kost € 10,- per dag. Schaf bij aankomst je parkeermunt aan bij onze hoofdkassa.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.