Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Kinderpretpark Julianatoren

€ 5,- korting

Kinderpretpark Julianatoren is met meer dan 60 attracties te gek voor kinderen!

Het Grote Lentefestijn!

Openingsdagen van 24 maart t/m 2 juli 2024
Vier het voorjaar tijdens het Grote Lentefestijn. Het pretpark is omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Ga er lekker een dag op uit en geniet van de meer dan 60 te gekke attracties en sprankelende lenteshows waarin de geliefde Julianatoren-karakters Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia schitteren.

Bekijk de sfeerfillm van het Grote Lentefestijn 2023 hier.  

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Kinderpretpark Julianatoren voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: Reserveren

Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Het Grote Lentefestijn is te bezoeken op alle openingsdagen van 24 maart april t/m 2 juli 2024.
  • Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • Mindervaliden en de begeleider kunnen met reductie tickets aanschaffen aan de kassa van Kinderpretpark Julianatoren. Kijk voor meer informatie hier.
  • Honden zijn van harte welkom in Kinderpretpark Julianatoren, maar mogen niet mee in het Jul & Julia Theater en in de attracties. Je dient je hond wel aangelijnd te houden.
  • Kinderpretpark Julianatoren heeft een eigen parkeerterrein waar je kunt parkeren. Borden wijzen je de weg naar het parkeerterrein. Parkeren kost € 10,- per dag. Schaf bij aankomst je parkeermunt aan bij onze hoofdkassa.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.