Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Phantasialand Wintertraum

Tijdens Wintertraum verandert Phantasialand in een magische winterwereld met spectaculaire shows!

Een winterdroom

Vanaf 18 november start het sfeervolle winterevenement Wintertraum in Phantasialand! Het hele park wordt omgetoverd tot een magische winterwereld waar miljoenen fonkelende lichtjes het prachtig gedecoreerde park doen schitteren. Beleef met de hele familie de hartverwarmende wintersfeer van Phantasialand Wintertraum. Geniet samen van de levendige atmosfeer van de typisch Duitse kerstmarkt en laat je verleiden door de heerlijk geuren van ontelbare winterse lekkernijen. Maak rondjes op de schaatsbaan en geniet daarna gezellig van een heerlijke glühwein bij de warmte van een knisperende vuurkorf. Phantasialand Wintertraum is een plek waar je eigen winterse dromen werkelijkheid worden!

Spectaculaire attracties

Maak een wandeling door de prachtige themawereld Klugheim. Raas met TARON, de snelste en langste multi-lanceerachtbaan ter wereld of stap in RAIK, de snelste familieboomerang ter wereld!  Ook in de winter kan je gewoon van deze spectaculaire attracties genieten, want ze blijven zelfs geopend bij temperaturen tot -10°C! Ga in Mexico op een spannende expeditie door de oude Mayatempels van Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld, en geef je daarna over aan de meermaals bekroonde inverted coaster Black Mamba ... als je durft!

Ontdek het nieuwe Rookburgh: maak een reis in de tijd en laat de droom van vliegen uitkomen in F.L.Y., s´werelds eerste flying launch coaster ter wereld. Daag daarna je vrienden en familieleden uit in Maus au Chocolat en toon voor eens en voor altijd wie de allerbeste is.

Daarnaast zijn er spectaculaire wintershows in de 3 theaters vol van zang, emotie en acrobatiek welke jong en oud versteld doen staan! Perfect om even heerlijk op te warmen.