Flexibel energiecontract van ANWB

Flexibel energiecontract van ANWB

Met een flexibel energiecontract ben je al voordeliger uit en extra besparen heb je in eigen hand!

Bereken je maandbedrag

Flexibel energiecontract via ANWB

Goedkoper dan een vast contract en bespaar extra met de flexibele energietarieven

Een flexibele energiecontract werkt met uurtarieven en daarmee ben je over de jaren heen goedkoper uit dan wanneer je een vast contract afsluit. De afgelopen jaren lag het flexibele energietarief voor stroom en gas gemiddeld 85% van de tijd lager dan het gemiddelde vaste tarief. Wie met de flexibele uurtarieven zijn verbruik goed inplant kan zelfs nog extra besparen.

Extra besparen met flexibele energietarieven

ANWB Energie levert stroom en gas tegen de inkoopprijs. Gemiddeld ben je met de flexibele uurtarieven al goedkoper dan bij een vast contract, maar je kunt met name op stroom zelf nog extra besparen door je elektrische auto buiten de piekmomenten op het net te laden. Ook als je nog niet elektrisch rijdt is er met het plannen van je vaatwasser, wasmachine en droger veel winst te behalen.

Contact ANWB Energie

Bel 088 - 269 22 66
(ma-vr van 8:30 tot 18:00, za van 10:00 tot 16:00)
Whatsapp 088 - 269 22 22 en krijg binnen 1 dag antwoord.
(ma-vr van 8:30 tot 21:00, za van 10:00 tot 16:00)
Samenwerking

Samenwerking

De ANWB is wederverkoper van EnergyZero. Dit is de energieleverancier. EnergyZero voert de handelsnaam ANWB Energiediensten.

Alles over energie

Alles over energie

We gaan van benzine en gas naar elektriciteit. Lees hier alles over energie, verduurzaming en ontdek hoe jij kunt besparen!