Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Movie Park Germany

Beleef bij Movie Park Germany avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook!

Waan je in welke film dan ook

Movie Park Germany is het film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop. In dit grootste film- en pretpark van Duitsland kun je in zeven themagebieden meer dan 40 adembenemende attracties, razendsnelle achtbanen en sensationele shows beleven en je door beroemde film- en tv-helden laten meevoeren naar de wereld van de film.

Hollywood in Duitsland!

De nieuwe, spectaculaire Multi Dimension Coaster 'Movie Park Studio Tour' zorgt voor een beetje Hollywood in het park. Deze nieuwe familieachtbaan, geïnspireerd op de glorieuze filmstudio's in Californië, neemt je mee op een tot 60 km/u spannende Hollywood studiotour met verschillende sets en scènes. Hier ben je zelf de ster van de dag!

Voor het hele gezin

Voor ouders en kinderen is er veel plezier te beleven in het PAW Patrol themagebied 'Adventure Bay'. Hier kunnen jonge en oude fans van de populaire tv-serie de wereld van hun hondenhelden van dichtbij meebeleven. Drie familieattractie,  waaronder de nieuwste attractie 'Skye's High Flyer' en de bekende PAW Patrol commandotoren, brengen de kinderserie tot leven.

Nog meer avontuur!

Movie Park Germany is het enige pretpark ter wereld dat een spectaculaire achtbaan aanbiedt met de officiële Star Trek™ licentie. De intergalactische Triple Launch Coaster 'Star Trek™: Operation Enterprise' lanceert je met warpsnelheid in nieuwe sferen.

Voor nog meer spanning en actie neemt de indoor-achtbaan 'Van Helsing's Factory' je mee op een razendsnelle vampierenjacht door de duisternis of zorgt de eerste houten achtbaan van Duitsland 'The Bandit' voor een achtervolging door het Wilde Westen.