Naar artikel

Walibi Holland

Tot € 11,25 korting

Beleef een spannende dag met het hele gezin in Walibi Holland!

Walibi Holland

Op zoek naar een leuk dagje uit voor het hele gezin? Ga gezellig naar Walibi en ontdek de nieuwste family area Speed Zone – OFF ROAD. Stap samen in de quad van de stoere familieachtbaan ‘Eat my Dust’, beslis zelf hoe hoog je vliegt op de magic bikes van ‘Wind Seekers’ en spring door de speelfonteinen van ‘Cooldown’.

Er is nog veel meer te beleven! Maak een spetterende tocht in een van de waterattracties, waai uit in de zweefmolen en ga de strijd aan in de botsauto’s. Ben jij klaar voor een iets groter avontuur? Maak dan een unieke rit in achtbaan UNTAMED, ervaar de snelheid in Xpress: Platform 13 en ga als echte durfal voor de hoogtes van Goliath.

Met meer dan 35 spectaculaire attracties is er genoeg plezier voor het hele gezin. HARDGAAN? Walibi!

Halloween Spooky Days

Lekker griezelen en spoken met het gezin? Ga dan tijdens de herfstvakantie naar Walibi Holland en beleef Halloween Spooky Days: speciaal voor stoere monsters van 6 tot 12 jaar!

Dwaal door de griezelzones en sta oog in oog met vampiers, piraten en trollen. Vind jij het spannend of ben jij de stoerste van het stel? Ga dan snel op zoek naar Daysee in Festival of Freaks, want ze is op zoek naar nieuwe monsters om haar monstermassa uit te breiden. In haar gebied is trouwens nog veel meer te beleven: maak je eigen Daysee masker, laat je schminken en doe mee met de verschillende challenges om het beste monster te worden.

Als jij dapper genoeg bent kan je ook Camp of Curiosities bezoeken. Tijdens deze spannende tocht maak je kennis met de circusfreaks die zich hebben aangesloten bij Daysee.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Walibi Holland voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Walibi Holland

  • Reguliere tickets: € 9,- korting - geldig voor een bezoek t/m 25 oktober 2023, m.u.v. Fright Nights
  • Halloween Spooky Days kinderticket: tot € 11,25 korting op tickets voor kinderen van 3 t/m 11 jaar oud - geldig voor een bezoek tijdens de Halloween Spooky Days (16, 17, 18, 23, 24 of 25 oktober 2023)

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar je moet ze wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het is mogelijk dat sommige bezoekdagen op de website van Walibi Holland tickets goedkoper aangeboden worden, daarom raden wij je aan om eerst op de website te kijken of je wellicht goedkoper uit bent als je rechtstreeks een ticket koopt.
  • Raadpleeg de website van Walibi Holland voor informatie omtrent bezoek voor mindervalide.
  • (Huis)dieren zijn niet toegestaan bij Walibi Holland. Met uitzondering van blinde- en mindervalide-geleidehonden.
  • Walibi Holland beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Parkeertickets kosten € 11,- per dag en zijn online verkrijgbaar.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Walibi Holland in te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Voor deze acties zijn speciale actievoorwaarden van toepassing.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.