Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Familiepark Nienoord

€ 1,- korting

Beleef een heerlijke dag uit bij Familiepark Nienoord midden in de Groningse bossen op een prachtig landgoed in Leek.

Familiepark Nienoord heeft de Bronzen award gewonnen voor leukste uitje van provincie Groningen 2023!

Familiepark Nienoord

Midden in de Groningse bossen, op het schitterend gelegen Landgoed Nienoord in Leek, vind je Familiepark Nienoord. Spelen op meer dan 80 attracties en speeltoestellen.

Spelen

Op de speelpaardjes kan je volop in galop, als een heuse boer op de tractor, je kan van de reuzenglijbaan, heerlijk kliederen bij de zand- en waterplaats, (ver)dwalen in het doolhof, op het luchtkussen spring je zo hoog als dat je kan en met de helikopter vlieg je zo hoog als de wolken en heb je uitzicht over het hele park.

Treinen

Bewonder de grote miniatuurwereld binnen, en de modelspoorbaan buiten en maak zelf een ritje als reiziger met de trein van Nienoord Spoor. Op zon- en feestdagen rijden er zelfs stoomtreinen. Dit wordt helemaal onderhouden door de enthousiaste vrijwilligers.

Expeditie Nienoord

De natuur samen verkennen. Op zoek naar diertjes op het land en in het water, bezoek het bijenhotel en vergeet niet om in alle stilte goed te luisteren. Wat hoor je eigenlijk allemaal? Ga op expeditie tijdens je bezoek aan het park, klim en klauter op de hindernissen en door de tunnels. Durf jij een kikker te kussen? Kinderen tot 8 jaar en kinderen die geen zwemdiploma hebben mogen de Expeditie alleen betreden onder begeleiding van ouders of van een volwassen begeleider.

Kinderboerderij

Een gezellige beestenboel met zeldzame huisdieren. Aai de konijnen in de knuffelweide, als een echte boer of boerin de koeien en geiten melken, als varkens op zoek naar truffels, voer samen met de boer de dieren en speel het kip-en-ei-spel.

Aanvullende ticketinformatie

  • Let op: Deze tickets zijn niet geldig op 5, 6 en 7 juli.
  • Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Familiepark Nienoord is toegankelijk voor mindervaliden, de speeltoestellen echter niet.
  • Honden en overige (huis)dieren worden niet toegelaten in Familiepark Nienoord. Volleerde geleidgehonden die worden gebruikt ter begeleiding van mindervalide personen kunnen, in overleg en op vertoon van erkenningcertificaat, het park betreden.
  • Familiepark Nienoord beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • De tickets zijn niet geldig in combinatie met arrangementen, aanbiedingen, of andere (groeps) kortingen.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.