Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Familiepark Nienoord

€ 1,50 korting

Doe en ontdek Familiepark Nienoord midden in de Groningse bossen op een prachtig landgoed in Leek.

Familiepark Nienoord heeft de Bronzen award gewonnen voor leukste uitje van provincie Groningen 2023!

Midden in de Groningse bossen, op het schitterend gelegen Landgoed Nienoord in Leek, vind je het Familiepark Nienoord. Ervaar zelf hoe leuk dit is!

Spelen

Je kunt op de speelpaardjes volop in galop, als een heuse boer op de tractor, van de reuzenglijbaan, heerlijk kliederen bij de zand- en waterplaats, (ver)dwalen in het doolhof en op het luchtkussen zo hoog mogelijk springen. Met de helikopter vlieg je zo hoog als de wolken en heb je uitzicht over het hele park. 

Als het niet zulk mooi weer is

Dan leef je je uit in de grote apenkooi! Voor de allerkleinsten is er de Ooievaarsstee met het speelkasteel, en in de sofplayhoek zijn er zachte blokken.

Treinen

Bewonder de grote miniatuurwereld binnen, de modelspeelbaan buiten en maak zelf een ritje als reiziger met de miniatuurtrein van Nienoord Spoor. Op zondagen en feestdagen is er het grootste miniatuurspoorbedrijf van Nederland. Dit wordt helemaal onderhouden door de enthousiaste vrijwilligers.

Expeditie Nienoord

De natuur samen verkennen. Op zoek naar diertjes op het land en in het water, bezoek het bijenhotel en vergeet niet om in alle stilte goed te luisteren. Wat hoor je eigenlijk allemaal? Ga op expeditie tijdens je bezoek aan het park, klim en klauter op de hindernissen en door de tunnels. Durf jij een kikker te kussen? Kinderen tot 8 jaar en kinderen die geen zwemdiploma hebben, mogen de expeditie alleen betreden onder begeleiding van ouders of een volwassen begeleider.

Kinderboerderij

Een gezellige beestenboel met zeldzame huisdieren. Aai de konijnen in de knuffelweide, melk als een echte boer of boerin de koeien en geiten, ga als varkens op zoek naar truffels, voer samen met de boer de dieren en speel het kip-en-ei-spel.

Aanvullende ticketinformatie

  • Let op: Deze tickets zijn niet geldig op 5, 6 en 7 juli.
  • Familiepark Nienoord gaat 29 maart open, maar tickets zijn wel al te bestellen onderaan deze pagina. Kijk voor de juiste openingsdagen en -tijden op www.landgoednienoord.nl
  • Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Familiepark Nienoord is toegankelijk voor mindervaliden, de speeltoestellen echter niet.
  • Honden en overige (huis)dieren worden niet toegelaten in Familiepark Nienoord. Volleerde geleidgehonden die worden gebruikt ter begeleiding van mindervalide personen kunnen, in overleg en op vertoon van erkenningcertificaat, het park betreden.
  • Familiepark Nienoord beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.