Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Bobbejaanland

Tot € 10,- korting

Laat de pret maar beginnen in Bobbejaanland, 't plezantste land!

Beleef een onvergetelijke dag in ‘t plezantste land!

Klaar voor een nieuw seizoen vol plezier en adrenaline? In 2024 heeft Bobbejaanland weer heel wat voor je in petto! Het gezellige pretpark – gelegen in de groene Belgische Kempen – is een perfecte daguitstap voor de hele familie. Met meer dan 40 attracties en originele themazones ga je gegarandeerd met een hoed vol nieuwe herinneringen weer naar huis!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Bobbejaanland voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 100 cm hebben gratis toegang tot het park. Kinderen worden met de schoenen aan gemeten. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Tickets zijn niet geldig op uitverkochte en niet-reguliere parkdagen (zie de website van Bobbejaanland) of in combinatie met voorverkooptickets of schoolreizen en groepsuitjes.
  • Attracties kunnen wegens onderhoud of weersomstandigheden gesloten zijn.
  • Bobbejaanland beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 13,- en zijn online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering krijg je de mogelijkheid een parkeerticket te bestellen.
  • Blindengeleidehonden en assistentiehonden met een officiële gedragen hondenjas zijn gratis. Andere honden worden toegelaten mits betaling van € 5,- aan de kassa.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.