Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Hoe werkt Visa Secure?

Twee factor authentificatie

Visa Secure (voorheen Verified by Visa) is een extra beveiligingsmaatregel voor online aankopen en overige betalingen via internet. Om betalingen te kunnen doen moet je een extra wachtwoord geven. Hiermee is je ANWB Creditcard extra beschermd tijdens het shoppen.

Online betalingen doe je veilig met wachtwoord of e-Code

Je creditcard is automatisch geregistreerd als Visa Secure of MasterCard SecureCode. Webwinkels die aangesloten zijn bij Visa Secure, vragen je bij betaling een wachtwoord of e-Code in te vullen. Webwinkels die niet zijn aangesloten, zullen niet om deze extra stap vragen. Door deze extra controle wordt online transacties doen een stuk veiliger. 

Online betalingen via de ANWB Creditcard App

Als je een online betaling doet en er wordt gevraagd naar een e-code, dan regel je dit snel en gemakkelijk via de ANWB Creditcard App. Als je de app opent, zie je op het eerste scherm de optie ‘Opdracht goedkeuren’. Je hoeft hiervoor niet eerst in te loggen. Als je op ‘Opdracht goedkeuren’ klikt en de stappen volgt, word je betaling verwerkt. Deze extra stap is toegevoegd om te voorkomen dat iemand anders met jouw creditcardgegevens online betalingen kan doen.

Online betaling goedkeuren

Word je gevraagd een online betaling goed te keuren maar maak je geen gebruik van de ANWB Creditcard App? Dan ontvang je via ICS een automatische SMS met de hiervoor benodigde code. Ontvang je deze niet? Neem dan contact op met de ANWB Creditcard Desk.

Betalen in het buitenland 

Ga je op vakantie in het buitenland? Neem dan een ANWB Creditcard mee. Overal gemakkelijk en veilig betalen.

Aankoopverzekering 

Met de Aankoopverzekering bij jouw ANWB Creditcard, zijn vrijwel alle aankopen 180 of 365 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en schade.

Creditcard: handig op vakantie 

Reizen met een creditcard is zo gek nog niet, en soms zelfs noodzakelijk. 8x waarom een creditcard handig is op vakantie.