Hotel boeken?

Dit doe je snel en veilig met een ANWB Visa Card

Op internet vind je tegenwoordig een enorm aanbod vliegreizen, vliegvakanties en nog veel meer. Steeds meer aanbieders geven de mogelijkheid om je hotel of vliegreis te boeken met iDeal. Hier lees je waarom je altijd met je creditcard moet boeken.

Creditcard is erg veilig

Als je iets gaat betalen op het internet, moet je natuurlijk eerst controleren of de website gebruik maakt van een beveiligde verbinding. Meer over veilig online betalen vind je hier. Als je verder wilt in het betaalproces, krijg je vaak een overzicht van betaalmogelijkheden. iDeal en creditcard zijn de meest voorkomende mogelijkheden. Beide betaalmogelijkheden zijn veilige opties. Met een creditcard heb je echter extra veiligheidsmaatregelen waar ICS je van verzekerd. ICS (International Card Services) is de uitgever van Visa creditcards in Nederland. Met zekerheden als Visa Secure en de CVV-code die op elke card staat, biedt ICS jouw een veilige manier van betalen. Lees hier meer over de zekerheden.

Garanties en voordelen

Naast het feit dat creditcard betaling erg veilig verlopen, heb je ook enkele garanties die andere betaalmiddelen niet hebben. Koop je online iets met je creditcard, kun je altijd aanspraak maken op de aflevergarantie en de aankoopverzekering van ICS. Hiermee verzeker jij jezelf dat je bestelling aankomt, en helpt ICS jouw om je beschadigd ontvangen bestelling vergoed te krijgen.

Een creditcard biedt vele mogelijkheden

Gebruik je creditcard niet alleen om online je hotel te boeken maar neem je card ook mee naar het buitenland. De Visa Card is 's werelds meest geaccepteerde creditcard. Je kunt op maar liefst 27 miljoen adressen wereldwijd betalen met je Visa Card.

Om onze reizigers te voorzien in wereldwijd betaalgemak, biedt ANWB de ANWB Creditcard om ook de leden te laten profiteren van deze veilige en gemakkelijke betaalkaart.