Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Vakantie extra's

Met de ANWB Visa Silver- en Gold Card

Op vakantie wil je je nergens druk om maken. Daarom heb je ook je ANWB Creditcard meegenomen. Wist je dat we naast de ANWB Visa Classic Card ook een Visa Silver- en Gold Card hebben? Deze creditcards hebben alle voordelen die onze standaard creditcard ook heeft en méér. Lees er meer over in dit artikel. Heb je nog geen ANWB Creditcard? Vraag hem dan aan.

24/7 hulp op reis

Je denkt er liever niet over na, maar ook op vakantie kan het weleens gebeuren dat je hulp nodig hebt. Met je ANWB Visa Silver of Gold Card ben je dan een stuk zekerder. Je kunt hiermee 24/7 gebruik maken van de Reis service lijn van creditcardmaatschappij ICS. Ze helpen je o.a. met vertalen en ondersteunen bij omboeken van een reis of bij medische noodgevallen. Heb je echt pech en word je bestolen op vakantie? Dan is er Noodgeld op reis. Hiermee kun je via VISA kosteloos contant geld aanvragen zodat je vakantie niet in het water valt. 

Bekijk ook

Reis service lijn
Noodgeld op reis

Geen zorgen met je aankoopverzekering

Net als bij de ANWB Visa Classic Card heb je bij de Visa Silver- en Gold Card de zekerheid dat vrijwel al je aankopen verzekerd zijn. Het fijne van de Silver en Gold Card is dat je langer verzekerd bent tegen verlies, diefstal of schade. Bij de Silver Card loopt je verzekering 270 dagen vanaf de aankoop en bij de Gold Card is dit zelfs een heel jaar. Die dekking geldt in binnen- en buitenland. Dus ga je dure dingen kopen? Doe het met je creditcard!

Bekijk ook

Aankoopverzekering

De beste creditcards voor autohuur

De ANWB Visa Silver- en Gold Card zijn extra voordelig als je weleens een auto huurt. Ze bieden namelijk een eigen risico dekking op de auto. Nooit meer zorgen over schade of meer betalen om dat risico maar af te kopen dus. Regel de huurauto met je creditcard dan is dit gewoon afgedekt via de Eigenrisico bij autohuur verzekering. Bij de Silver Card is er dekking tot € 750,- en bij de Gold Card zelfs tot € 1.500,-.  De Gold Card heeft ook nog een verkeersrechtsbijstandverzekering bij autohuur inclusief. Zo ga je onbezorgd de weg op!

Kies de creditcard die het beste bij je past

Heb je nog geen ANWB Creditcard? Bekijk dan snel welke het beste bij je past en vraag hem aan.