Hotel boeken met je creditcard

Veilig en vertrouwd je hotel boeken

Ga je online een hotel boeken? Veel mensen staan er niet bij stil om met hun creditcard af te rekenen. Dat is zonde, want betalen met je ANWB Creditcard heeft veel voordelen die andere betaalwijzen niet hebben.

Aflevergarantie bij faillissement hotel

Bij een ANWB Creditcard profiteer je automatisch van de Aflevergarantie. Je kan aanspraak maken op terugbetaling als er niet wordt geleverd. Dat wordt een betwisting genoemd. Een voorbeeld hiervan is dat het hotel waar je net hebt geboekt, plotseling failliet gaat of zelfs helemaal niet blijkt te bestaan.

Daarvoor is er de Aflevergarantie: wij draaien de betaling terug en je hoeft niets te betalen.

Veilig online hotel boeken

Als je jouw hotel boekt met je Creditcard profiteer je automatisch van 24/7 fraudepreventie. ICS, onze partner die de creditcards uitgeeft, houdt dag en nacht de betalingen bij die met je creditcard worden gedaan. Als er serieuze vermoedens zijn dat er iets verdachts gebeurt, dan nemen zij onmiddellijk contact met jou op.

Hotels vereisen soms een creditcard

Op vrijwel alle websites waar je een hotel kunt boeken, kun je er voor kiezen om je boeking met je ANWB Creditcard te doen. Op sommige websites is dit zelfs het enige betaalmiddel wat geaccepteerd wordt. Zeker als deze websites niet-Nederlands zijn. Daarom is het wel zo handig om in ieder geval een creditcard te hebben om geen mooie aanbiedingen te missen.

Daarnaast eisen veel hotels om een borg die betaald dient te worden met een creditcard. Hierdoor hebben hotels zekerheid dat, als er iets kapot is gegaan op de hotelkamer of in je appartement, of als er gebruik is gemaakt van de minibar, dit achteraf nog ingehouden kan worden via je creditcard.

Goede aanbieding hotel gevonden

Heb je een goede aanbieding voor een hotel geovonden? Als je hiervoor even onvoldoende saldo hebt zou je kunnen overwegen om van het krediet op je ANWB Creditcard gebruik te maken. Dan kun je toch het hotel boeken. Als je binnen 21 dagen je creditcard saldo bijvult, hoef je geen rente te betalen.

Bekijk alle ANWB Creditcards