Hotel boeken met je creditcard

Veilig en vertrouwd

Als je een hotel gaat boeken, is de ANWB creditcard een onmisbaar hulpmiddel. Veel mensen staan er niet bij stil om hun verblijf te betalen met een creditcard, maar dit heeft veel voordelen.

Gemak en veiligheid met de ANWB Creditcard

Met de ANWB Creditcard kun je wereldwijd betalen. Je hebt geen gedoe met omwisselen van vreemde valuta en krijgt 21 dagen de tijd om je openstaande saldo achteraf terug te betalen. Daarnaast monitort onze creditcard maatschappij ICS 24/7 alle creditcardtransacties om fraude te voorkomen. Zijn er signalen dat er iets niet in de haak is, dan nemen ze direct contact met je op.

Online boeken

Ook online, waar we tegenwoordig veelal onze hotels reserveren, kun je met de ANWB Creditcard overal terecht. Sterker nog, het komt steeds vaker voor dat een creditcard hier het enige geaccepteerde betaalmiddel is. Dat geldt vooral voor buitenlandse websites. Voor de echte voordeelzoeker die geen aanbieding wil missen is de card dus een echte must!

Zekerheid

Met je ANWB Creditcard zijn al je aankopen minimaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Niet alleen aangekochte spullen, maar ook je boeking zelf is veilig. Gaat jouw hotel of vliegtuigmaatschappij tussentijds failliet en heb jij geboekt via je creditcard? Dan krijg je jouw geld gewoon terug door middel van de aflevergarantie.

Op bestemming

Eenmaal in het hotel is je creditcard wederom een handig hulpmiddel. Zo moet je bijvoorbeeld wel eens borg betalen voor de kamer en heb je een creditcard nodig om gebruik te maken van roomservice en minibar. Dat zijn precies de dingen die een verblijf nog prettiger maken!

Wil je op je bestemming niet alleen in je hotelkamer blijven en bijvoorbeeld een auto huren, dan is het fijn om te weten dat je met onze premium cards een eigenrisico verzekering voor huurauto’s hebt.

ANWB Creditcards

Heb je nog geen ANWB Creditcard en wil je ook profiteren van de voordelen? Vraag dan snel jouw ANWB Creditcard aan!

Bekijk alle ANWB Creditcards