ICS

International Card Services

International Card Services B.V. (ICS) is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland.

ICS verzorgt de uitgifte, promotie, administratie, en transactieverwerking van de ANWB Creditcards. Cardhouders van creditcards via ICS (zoals ANWB Creditcards) kunnen rekenen op vele extra’s.

Contactgegevens

Postadres: ICS, Postbus 23225, 1100 DS, Diemen
Kantooradres: ICS, Wisselwerking 32, 1112 XP, Diemen
Servicedesk ANWB Creditcards: 020-6600 660 (24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar)

International Card Services is ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder dossiernummer 33200596.

Toezichthouders

ICS beschikt over een bankvergunning en staat hiermee onder toezicht van De Nederlandsche Bank N.V. (DNB). DNB is verantwoordelijk voor het bewaken van de financiële stabiliteit in Nederland. ICS staat tevens onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is opgenomen in het register van de AFM. AFM houdt toezicht op het gedrag van iedereen die actief is op de financiële markt. Meer informatie tref je aan op www.dnb.nl en op www.afm.nl

Klachten

ICS beschikt over een interne klachtenprocedure. Je kunt schriftelijk een klacht indienen bij International Card Services BV. Indien onverhoopt je klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost, dan kun je terecht bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Ga voor meer informatie naar www.kifid.nl

Advies

De op deze website aangeboden informatie ten aanzien van de creditcards is niet bedoeld als advies en kan ook niet zodanig worden opgevat.

Privacy Statement ICS

Alle persoonlijke gegevens met betrekking tot een ANWB Creditcard worden door ICS en ANWB behandeld in overeenstemming met de Privacy Statement van ICS.