Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ICS

International Card Services

International Card Services B.V. (ICS) is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS verzorgt de uitgifte, promotie, administratie, en transactieverwerking van de ANWB Creditcards. Cardhouders van creditcards via ICS, zoals ANWB Creditcards, kunnen rekenen op vele extra’s.

Contactgegevens

  • Postadres: ICS, Postbus 23225, 1100 DS, Diemen
  • Bezoekadres: ICS, Wisselwerking 58, 1112 XS Diemen
  • ANWB Creditcard Servicedesk: 020 - 6600 660 (bereikbaar ma t/m vrij van 07:00 t/m 0:00 uur en zaterdag van 08:00 t/m 0:00 uur)
  • Servicedesk verlies of diefstal: 020 - 6660 611 (24/7 bereikbaar)

International Card Services is ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 33200596.

Toezichthouders

ICS beschikt over een bankvergunning en staat hiermee onder toezicht van De Nederlandsche Bank N.V. (DNB). DNB is verantwoordelijk voor het bewaken van de financiële stabiliteit in Nederland. ICS staat tevens onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is opgenomen in het register van de AFM. AFM houdt toezicht op het gedrag van iedereen die actief is op de financiële markt. Meer informatie tref je aan op www.dnb.nl en op www.afm.nl

Klachten

Ben je ontevreden over je creditcard dan kun je hierover een klacht indienen. ICS beschikt over een eigen interne klachtenprocedure. Je kunt je klacht wel bij ANWB indienen via ons contactformulier. Wij sturen jouw klacht vervolgens door aan ICS ter beoordeling. Direct je klacht indienen bij ICS kan ook. Doe dit online via klachten@icscards.nl of schriftelijk door een brief te sturen naar:

International Card Services BV.
T.a.v. afdeling Klachtenmanagement
Antwoordnummer 242
1100 VB Diemen

Word je klacht niet naar tevredenheid opgepakt dan kun je terecht bij het onafhankelijke Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFid). Kijk voor meer informatie hierover op www.kifid.nl. De afhandeltijd van klachten bij ICS is tussen de vijf à vijftien werkdagen vanaf het moment dat de klacht ontvangen wordt.

Advies

De op deze website aangeboden informatie ten aanzien van de creditcards is niet bedoeld als advies en kan ook niet zodanig worden opgevat.

Privacy Statement ICS

Alle persoonlijke gegevens met betrekking tot een ANWB Creditcard worden door ICS en ANWB behandeld in overeenstemming met de Privacy Statement van ICS.