Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Venlo - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Venlo

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Je rijbewijs halen bij de ANWB Autorijschool

Wil je je rijbewijs B halen in Venlo of omgeving? Dit kun je uitstekend realiseren bij de ANWB Rijschool in Venlo. Weet je dat onze rijinstructeurs van de rijschool gemiddeld beoordeeld worden met een 9? Zo weet je zeker dat ook jij zult slagen voor het rijbewijs. 

Rijles volgen bij de ANWB levert je veel voordeel op

Jouw rijbewijs haal je bij de ANWB rijschool in Venlo. Wij hanteren een unieke lesmethode waarmee jij zeker je rijbewijs gaat halen. Deze ANWB Lesmethode gaat altijd van start met een vrijblijvende proefles. Hierna zal je een persoonlijk lesadvies krijgen waarin wij advies geven over het aantal rijlessen en een rijcoach die bij jou past toewijzen. Met de unieke ANWB lesmethode boeken wij al jaren succes. Hierdoor bieden wij ook ANWB Examengarantie bieden. Haal je jouw eerste examen niet, dan betalen wij je 1e herexamen. Zo zeker zijn wij van onze unieke lesmethode! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijschool van het jaar 2022:

Wij hebben in de jaarlijkse competitie onder ANWB rijscholen de titel ‘Rijschool van 2022’ gewonnen! Dat betekent dat van alle ANWB rijscholen wij de beste verhouding hadden in slagingspercentage en klanttevredenheid. Daarnaast heeft onze instructrice Linda Salden die werkzaam is bij onze locatie in Sittard de tweede plek behaald bij de Rijcoach van het jaar verkiezing. Zij kreeg een hoog cijfer van haar leerlingen én zorgt ervoor dat veel van hen in één keer slagen voor hun rijbewijs. Daar zijn we natuurlijk super trots op!

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Venlo
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Lessen bij dé autorijschool van Venlo

Bij de ANWB autorijschool in Venlo bereiden we je optimaal voor op je praktijkexamen. Hiervoor staat een team van ervaren rijinstructeurs klaar om jou te begeleiden. Met onze unieke lesmethode les je dan ook op het tempo dat jij prettig vindt. Hierbij leer je onder andere rijden in het stadscentrum, maar ga je ook al direct de snelweg op. Dankzij deze unieke lesmethode en ervaren instructeurs ligt ons slagingspercentage erg hoog. Ook iets voor jou? Meld je dan direct aan voor een proefles bij onze autorijschool in Venlo.

Autorijles in Venlo 

Bij de ANWB Autorijschool Venlo kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Venlo

“Goede rijinstructeur, veel geduld en rustig.” 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Venlo

Telefoonnummer
077 - 744 05 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Kazernestraat 20
5928 NL Blerick

Openingstijden

ma t/m vr08.30 - 17.00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.