Naar artikel

Motorrijbewijs halen in Venlo

Altijd al motor willen rijden?

De ANWB motorrijschool in Venlo biedt je de kans om jouw motorrijbewijs te halen op een manier die bij jou past. Onze ervaren rijcoaches zorgen door middel van de kwalitatieve lessen dat je binnen no-time je rijbewijs hebt. Hier kun je zeer goede lessen verwachten.

Kickstartles van 120 minuten voor slechts €89,-.

Ervaren hoe het is om motor te rijden? Voor slechts €89 rijd je tijdens onze Kickstartles 120 minuten motor onder begeleiding van een ervaren rijcoach. Na je les krijg je een lesadvies op basis van je skills en weet je of motorrijden iets voor jou is.

Het behalen van de theorie

Voor het behalen van je motorrijbewijs heb je het theoriecertificaat A nodig. Wanneer je nog niet in het bezit bent van je rijbewijs B moet je, voordat je start met je praktijklessen, je theoriecertificaat op zak hebben.

Voor welk motorrijbewijs ga jij?

Er zijn drie soorten motorrijbewijzen die je bij de motorrijschool in Venlo kunt halen. Aan ieder motorrijbewijs zijn andere leeftijdseisen en voorwaarden verbonden. Hieronder de toelichting hiervan.

Twee praktijkexamens

Voor het halen van je motorrijbewijs moet je twee praktijkexamen succesvol afleggen: het praktijkexamen voertuigdeelneming (AVD) op de weg en voertuigbeheersing (AVB) op afgesloten terrein.

Motorrijbewijs kosten

Voordat je start met je motorrijles zal er een intest plaats vinden waarmee wij een inschatting kunnen maken hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben voor het slagen van je examen. De totale duur van je rijopleiding hangt ook af van de wachttijd van het CBR. Ook is er de mogelijkheid losse lessen te nemen, in dat geval is een intest niet nodig. Hieronder kun je de kosten van het motorrijbewijs vinden.

Motorrijles (los)€ 58,80

 

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen AVB€ 216,24
Praktijkexamen AVD € 305,75
Theorie-examen€ 62,-

Het theorieboek en oefenboek voor rijbewijs A is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 2 uur.