Krijg hulp bij je theorie in Breda

Oefenen voor het auto theorie examen

Vind je het lastig om je auto theorie onder de knie te krijgen? Ben je helaas al een keer gezakt voor je theorie examen B? Je bent niet de enige, maar gelukkig is er een oplossing! De ANWB heeft het Trefzeker Theorie pakket op de markt gebracht waardoor je zeker zult slagen voor je auto theorie. Het is een gebruiksvriendelijke methode die je verder op weg zal helpen!

Diverse producten

Om je auto theorie te oefenen kun je gebruik maken van diverse producten. Het Trefzeker Theorie pakket bestaat uit verschillende producten.

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Het theorie examen voor de auto oefenen kan heel gemakkelijk met de online examentraining van de ANWB. Deze slimme leermethode zit op een interactieve wijze in elkaar. Zo kun je met gemak verkeersborden oefenen en de verkeersregels uit je hoofd leren. De cursus is altijd up-to-date zodat je bij het examen niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien leer je veel van de fouten die je maakt met de foutenanalyse. De 10 oefenexamens bieden volop mogelijkheden om je auto theorie examen te oefenen, en daarnaast kun je ook het bekende theorieboek gebruiken.

Nog meer keuzemogelijkheden

Naast het Trefzeker Theorie pakket kun je ook een los boek kopen, zonder het hele pakket, of enkel toegang aanvragen tot de online examentraining. Zo kun je leren op de manier die jij fijn vindt!

Klassikaal oefenen in Breda

Informeer bij onze vestiging in Breda wanneer je graag klassikale lessen wilt volgen om je auto theorie te oefenen. De medewerkers kunnen je ook alles vertellen over de prijzen en trainingstijden.