Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles autorijden

Starten met rijlessen in Breda

Als je kiest voor de unieke ANWB lesmethode, dan volg je altijd een proefles. Voor deze proefles autorijden kom je naar de ANWB rijschool in Breda. Hier maak je kennis met de rijinstructeur en na de proefles krijg je duidelijkheid hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn om je rijbewijs te halen. Bovendien wordt gekeken met welke rijinstructeur jij een goede match hebt.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie.

De proefles autorijden in Breda duurt 1,5 uur en dat is inclusief kennismaking, 60 minuten rijden en een evaluatie. Zie het ook als een uitstekende manier om onze rijschool te proberen!

Een persoonlijk lesadvies

Bij de ANWB krijg je altijd een persoonlijk lesadvies als je auto rijlessen wilt gaan volgen. Je mag van start gaan als je 16,5 jaar of ouder bent. Je krijgt de kosten voor deze eerste les van ons terug als je bij de ANWB Rijschool in Breda de rijlessen blijft volgen!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Vraag een proefles voor auto aan