Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen volgen in Breda

De lesmethode van de ANWB

Je rijbewijs halen op een manier waar jij je prettig bij voelt? Dat kan bij de ANWB. De unieke lesmethode helpt jou om je rijbewijs binnen no time te halen. Je krijgt te maken met belangrijke verkeersknooppunten, zoals de Taperaansluiting richting de A59/A16 en de Hendrik III Laan aansluiting met de Zuidelijke Rondweg.

Het handige stappensysteem van de ANWB

De ANWB hanteert een handig en efficiënt stappensysteem om je rijbewijs te halen. De proefles kun je zien als een eerste kennismaking. Je rijdt 60 minuten in de auto met de rijcoach en daarna volgt er een evaluatie. Bovendien krijg je een persoonlijk lesadvies.

Het praktijkinstructieboek helpt je om je goed voor te bereiden op elke auto rijles. Elke les kent een doelstelling en evaluatie. Een tussentijdse test is ideaal om je vaardigheden testen. Slaag je niet na het aantal geadviseerde lessen? Dan krijg je de kosten voor je eerste herexamen betaald door de ANWB dankzij onze examengarantie. Des te meer reden om te kiezen voor de ANWB.

Hoelang duurt een autorijles?

Hoe eerder jij je rijbewijs op zak hebt, hoe beter natuurlijk. Daarom kun je naar wens ook lessen van 120 minuten volgen bij de ANWB. In principe duurt een normale rijles 60 minuten. Heb je gekozen voor de tiendaagse cursus? Dan zit je maximaal drie tot vier uur per dag in de lesauto. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Vraag een proefles voor auto aan 

 

Onze leerlingen over de lessen:

E. Schellekens, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Goede begeleiding, fijne lesmethodes, duidelijke uitleg, je weet vooraf precies waar je aan toe bent, erg meedenkend, mogelijkheid om een aantal lessen met andere instructeur te rijden (groot pluspunt)."

C. van Nies:

"Prima manier van lesgeven, duidelijk."