Aanhanger rijbewijs in Breda

Haal je BE rijbewijs bij ANWB

Je hebt altijd zekerheid over het aantal lessen en de kosten die je moet betalen voor het halen van het aanhangwagen rijbewijs. Je mag ook zelf het lestempo bepalen. Des te meer reden om te kiezen voor de ANWB Rijopleiding om je aanhanger rijbewijs te halen!

10% korting voor ANWB-leden 

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze BE-rijopleiding. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal je BE-rijbewijs in één dag. 

Aanmelden

Wanneer een rijbewijs BE?

Bij de ANWB Rijschool in Breda kun jij je rijbewijs E achter B halen. Het aanhanger rijbewijs is noodzakelijk bij het rijden met een aanhanger waarvan het gewicht van de aanhanger (laadvermogen + leeggewicht) meer wegen dan 750 kilo en als deze met de auto samen zwaarder weegt dan 3.500 kilo.

Om je E achter B rijbewijs te halen, heb je een rijbewijs B nodig. Een speciaal theoriecertificaat is niet nodig om je BE rijbewijs te halen. Het CBR heeft wel een wachttijd voor het praktijkexamen, dus houd daar rekening mee bij het plannen van de lessen.

Hoeveel kost het?

Een proefles is een aanrader als je nog geen ervaring hebt met het rijden van aanhangers. Je weet dan ook direct of de eendaagse opleiding voor jou geschikt is. Er wordt een persoonlijk lespakket voor je samengesteld als dit niet zo is. De kosten voor je BE rijbewijs halen vind je hieronder:

Proefles/intest € 68,-
Losse lesprijs € 72,50
Eendaagse opleiding incl. praktijkexamen € 655,-

 

Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen € 315,25

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan