Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Je brommer / scooter rijbewijs halen

Je brommer rijbewijs op jouw manier halen

Je brommer of scooter rijbewijs halen in Breda doe je natuurlijk bij de ANWB. Hier kun je vanaf 15,5 jaar starten met je theorie en vanaf 16 jaar kun je hier ook praktijklessen volgen.

Je brommerrijbewijs halen bij de ANWB brengt veel voordelen met zich mee. Wij zorgen voor een compleet lespakket en daarbij adviseren wij om twee dagen met twee uur les te plannen. Maar mocht een ander tempo jou beter uitkomen, dan kunnen we dat altijd overleggen. De lessen zijn altijd van goede kwaliteit, dat is wel te zien aan het hoge slagingspercentage (86% - 90%). Des te meer reden om bij ons je scooter rijbewijs te halen.

De theorie en de praktijk

Als je wilt starten met een eerste brommer- of scooterrijles, moet jij je brommer/scooter theorie certificaat (AM) wel op zak hebben. De gemakkelijke ANWB theorietraining van de ANWB kan je hierbij helpen. De hoeveelheid praktijklessen die je moet volgen zijn een beetje afhankelijk per persoon en hoe snel je leert. Bekijk hieronder de brommer / scooter rijbewijs kosten per onderdeel. 

Losse rijles brommer/scooter  

€ 53,50

Dagopleiding:  4 lesuren+examen 

€ 438,50

Tarieven theorie en praktijkexamen

Praktijkexamen€ 232,-
Theorie-examen€ 62,-
Theorieboek + online oefenexamens€ 34,50

Het theorieboek inclusief online oefenexamens voor rijbewijs AM is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.