Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Fiat private leasen bij ANWB

Een nieuwe Fiat rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Fiat voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Fiat dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Fiat bij ANWB Private Lease

Een Fiat privé leasen met ANWB Private Lease

Fiat is onderdeel van Stellantis, net als de eveneens Italiaanse autofabrikanten Jeep, Alfa Romeo en Abarth, maar ook Citroen, DS, Peugeot en Opel behoren tot dit grote concern  Voorzien van de Italiaanse flair is de allerbekendste Fiat natuurlijk de Fiat 500. Om aan de uitstootnormeringen te kunnen voldoen zijn er nu ook een zuinige ‘smart hybrid’ en een volledige elektrische Fiat 500 op de markt, slimme actie van Fiat.

Wegens het succes van de 500 is die modelaanduiding al in verschillende modellen van de Italianen teruggekomen. Naast de klassieke Fiat 500 zijn er onder andere de Fiat 500C (cabrio), een ‘opgeblazen’ gezinsvariant Fiat 500L en de stoere SUV Fiat 500X. Een ander bekend model van Fiat is de Fiat Panda, functionelere auto’s dan de Fiat Panda zijn er in die klasse niet te vinden. De Fiat Punto wordt helaas niet meer geproduceerd door Fiat. Als opvolger van de Bravo heeft Fiat wel de Tipo in het programma. De Fiat Tipo is er als hatchback en als stationwagen.

Doordat je bij een Fiat veel voor (relatief) weinig krijgt zijn de superfunctionele Fiats ook in private lease erg populair. ANWB Private Lease heeft de meest populaire modellen van Fiat voor je in de aanbieding. Je rijdt dan een heerlijk functionele, maar bovenal rijk uitgeruste Fiat via private lease voor een scherp en vast bedrag per maand. Zonder bijkomende kosten aan onderhoud en reparaties.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.