Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Alfa Romeo private leasen bij ANWB

Een nieuwe Alfa Romeo rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Alfa Romeo voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Alfa Romeo dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Alfa Romeo bij ANWB Private Lease

Een Alfa Romeo privé leasen via ANWB Private Lease

Alfa Romeo is, na uiteraard Maserati, het meest sportieve merk van het Italiaans-Amerikaanse FCA waar ook Fiat en Jeep deel van uit maken. Alfa Romeo staat bekend om zijn fraai gelijnde auto's, sportieve rijeigenschappen en krachtige motoren. 

Het assortiment van Alfa Romeo kent drie modellen: de Alfa Romeo Giulia en de SUV's Alfa Romeo Tonale en Alfa Romeo Stelvio. Met deze modellen wil Alfa Romeo concurreren met de meer premium merken op de automarkt. Alfa Romeo's zijn dan ook niet goedkoop en dat is meteen één van de redenen dat Alfa Romeo niet vaak aangeboden wordt in combinatie met private lease.

Bij ANWB Private Lease rijd je een Alfa Romeo voor een vast bedrag per maand tegen heldere en flexibele voorwaarden. Private leasen bekent dat je je geen zorgen hoeft te maken om onverwachte kosten voor onderhoud en reparatie. Net als wegenbelasting en de verzekering zijn deze kosten onderdeel van het maandelijkse leasetarief.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.