Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Citroën private leasen bij ANWB

Een nieuwe Citroën rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Citroën voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Citroën dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Citroën bij ANWB Private Lease

Een Citroën privé leasen met ANWB Private Lease

Het Franse automerk Citroën bestond in 2019 100 jaar. Citroen staat bekend om het enorme comfort en luxe waarmee de auto’s worden uitgerust, de voorstoelen zijn in sommige modellen bijna fauteuils te noemen en de standaarduitrusting van een Citroën is vaak rijk te noemen. Citroën behoort tot de PSA-groep en dat zie je onder andere terug in het gebruik van de motoren bij de verschillende merken die daar onderdeel van uitmaken. De comfortabele PureTech driecillinder vind je dan ook niet alleen terug onder de motorkap van een Citroën, maar ook bij Peugeot, DS (dat tot 2015 nog onder Citroën viel) en Opel.

Verder kenmerken Citroëns zich door eigenzinnigheid en het opvallende uiterlijk. Denk daarbij de 2CV (de Eend) of soort van stootkussens op de deur van recentere modellen als de Citroën C4 Cactus of C3 Aircross, de zogenaamde Airbumps. Al dat comfort en het eigenzinnige karakter maakt een Citroën ook een gewild automerk om privé te leasen.

Bij ANWB Private Lease vind je de meest populaire van Citroen om te private leasen. Met aanbiedingen van ANWB Private Lease rijd je een spiksplinternieuwe Citroën private lease voor een vast bedrag per maand met heldere en flexibele voorwaarden. De meeste Citroëns binnen het aanbod van ANWB zijn als automaat te private leasen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.