Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

DS private leasen bij ANWB

Een nieuwe DS rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe DS voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je DS dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van DS bij ANWB Private Lease

Een DS privé leasen met ANWB Private Lease

Sinds 2010 probeert Citroën oude tijden te doen herleven met de DS-modellenlijn. Toen nog onder de vlag van Citroën, maar sinds 2015 bestaat het merk DS op zijn eigen benen binnen het PSA-concern (net als Opel en Peugeot). DS Automobiles vergelijkt zichzelf graag met ‘haute couture’ en dat is te merken aan onder meer het fraaie interieur en alle luxe aan boord. De DS 3 Crossback kenden we al eerder als Citroën DS 3, de 7 Crossback is de eerste auto die ook daadwerkelijk als DS is ontwikkeld.

Een DS private leaen? Dat kan bij ANWB Private Lease. De modellen van DS Automobiles zijn niet de goedkoopste modellen die je kan kiezen. Je krijgt echter voor de maandelijkse prijs van een DS wel een bijzondere auto en veel luxe aan boord terug. Bij ANWB Private Lease zijn de modellen van DS standaard voorzien van een automaat.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.