Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Keurmerk Private Lease

Sinds februari 2016 is er een officieel Keurmerk Private Lease. Het is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Daarmee beschermt het ook de consument tegen ‘overfinanciering’. ANWB Private Lease werkt samen met Ayvens (voorheen LeasePlan) en zijn beiden in het bezit van dit keurmerk.

Het Keurmerk Private Lease is een door de leasebranche opgezette kwaliteitsnorm, die is opgesteld in samenwerking met onder andere de Consumentenbond. Naast redelijke en helder omschreven voorwaarden is een van de eisen van het keurmerk dat de kredietwaardigheid van de consument wordt getoetst voor het aangaan van een leasecontract. Hiermee worden leasende particulieren beschermd tegen te hoge maandlasten. 
Meer informatie over private lease en een BKR-registratie

Zekerheid

De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Het Keurmerk Private Lease staat voor 5 zekerheden:

1. Eerlijke voorwaarden
2. Compleet product
3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
4. 14 dagen bedenktijd
5. Zekerheid bij klachten

Stichting Keurmerk Private Lease

Het keurmerk is door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond. Wil je meer weten over het Keurmerk Private Lease? Ga naar www.keurmerkprivatelease.nl of lees de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease (pdf).