Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Peugeot private leasen bij ANWB

Een nieuwe Peugeot rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Peugeot voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Peugeot dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Peugeot bij ANWB Private Lease

Een Peugeot privé leasen met ANWB Private Lease

Peugeots staan bekend om hun design en hoogwaardige afwerking. Het Franse merk wordt ervaren als comfortabel en mede daardoor zijn ze uitstekend geschikt als reisauto. Peugeot is onderdeel van Stellantis, net als Citroën, DS en tegenwoordig ook Opel, en wat de Fransen daarbij slim doen is dat zij over de gehele linie gebruikmaken van hun soepele driecilinder motor. Deze fijne motor zie je terug op veel modellen van Peugeot en de andere merken binnen het concern.

Ook maken steeds meer Stellantis-modellen gebruik van dezelfde elektrische aandrijflijn. Die komen we bij Peugeot onder meer tegen in de vernieuwde Peugeot e-208 en e-2008. Naast deze elektrische modellen heeft Peugeot ook diverse modellen in het aanbod die zijn voorzien van een plug-in hybride aandrijving, zoals de 3008, 408 en 508.

ANWB Private Lease heeft diverse gewilde modellen van Peugeot in de aanbieding. Je rijdt een hagelnieuwe Peugeot private lease voor een vast bedrag per maand met heldere en flexibele voorwaarden. Elektrische auto’s hebben natuurlijk standaard al de beschikking over een automaat, maar ook veel andere Peugeots binnen het aanbod van ANWB Private Lease zijn als automaat te leasen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.