Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Jeep private leasen bij ANWB

Een nieuwe Jeep rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Jeep voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Jeep dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Jeep bij ANWB Private Lease

Een Jeep privé leasen met ANWB Private Lease

Jeep is de grondlegger van de 4x4-terreinwagen, ofwel de SUV. Al wil een SUV tegenwoordig niet meer zeggen dat je hier daadwerkelijk offroad mee kunt gaan rijden. De originele (Willys) Jeep was daar speciaal voor ontworpen en werd door de Amerikanen veel gebruikt tijdens WO2.

Het Amerikaanse Jeep maakt tegenwoordig onderdeel uit van de FCA-Group, Ook de merken als Fiat en Alfa Romeo vallen hieronder. De Italianen maken voor een aantal van hun modellen zelfs dankbaar gebruik van de uitstekende onderstellen van Jeep. Hoewel de hoekige en strakke lijnen van de originele Jeep inmiddels grotendeels plaats hebben gemaakt voor wat meer design (op de Jeep Wrangler na) heeft de hedendaagse Jeep dat onverzettelijke en robuuste karakter echter nog altijd.

De Jeep Compass en Jeep Renegade zijn de meest recente en populaire modellen van Jeep. De samenwerking met de Italianen maakt dat ze verrassend betaalbaar blijken te zijn. Ook de Jeep Cherokee is nog altijd onderdeel van het assortiment van Jeep. Als gevolg van de aangescherpte normeringen voor CO2-uitstoot zoekt ook Jeep hun heil in de hoek van de (plug-in) hybride, met als gevolg dat die woeste Jeep ineens ook nog zuinig(er) is.

ANWB Private Lease heeft een ruim assortiment en daarmee ook diverse Jeeps in de aanbieding. Een stoere Jeep lease je privé voor een vast bedrag per maand, zonder dat je voor financiële verrassingen komt te staan. De meeste Jeeps zijn ook als automaat beschikbaar om te private leasen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.