Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Abarth private leasen bij ANWB

Een nieuwe Abarth rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Abarth voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Abarth dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Abarth bij ANWB Private Lease

Een Abarth privé leasen met ANWB Private Lease

Abarth staat bekend als huistuner van Fiat, maar maakte in 1949 zijn debuut als zelfstandig automerk. Het merk met de schorpioen was vooral bekend om zijn tuningkits, de iconische Abarth uitlaatsystemen en een lange lijst van voertuigen die de naam Abarth sierden en successen boekten op de internationale circuits. Fiat nam de fabrikant begin jaren ’70 over, waarna we behalve als leverancier van enkele accessoires vrij weinig meer van het merk hoorde. In 2008 werd Abarth door de Italianen nieuw leven ingeblazen. Nu maakt het zijn eigen, sportieve versies van de Fiat 500.

Een Abarth private leasen? Bij ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Abarth voor een vast bedrag per maand, tegen flexibele voorwaarden en zonder verrassingen aan extra kosten. Alleen het opladen en eventuele verkeersboetes zul je zelf moeten betalen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 á 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.