Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Opel private leasen bij ANWB

Een nieuwe Opel rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Opel voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Opel dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Opel bij ANWB Private Lease

Een Opel privé leasen met ANWB Private Lease

Opel is één van de meest populaire automerken in Nederland. Onze oosterburen, maken nog altijd auto's met echte 'Duitse' degelijkheid, gecombineerd met standaard luxe aan boord van een Opel. Dit doet Opel tegenwoordig wel onder de vlag van PSA-familie, waar ook Peugeot, Citroën en DS Automobiles lid van zijn. Daardoor zie je tegenwoordig veel paralellen tussen Opel en deze merken. 

Van de Opel Corsa, Opel Crossland X, Opel Grandland X tot de beide carrosserievarianten van de Opel Astra, allemaal zijn ze voorzien van één van de soepele driecilinder motoren afkomstig van PSA. Ook de volledig elektrische Opel Corsa-e kent op zijn beurt zo bijvoorbeeld ook weer een Franse evenknie. De Opel Karl was de compacte stadsauto van Opel, maar wordt niet meer geproduceerd.

ANWB Private Lease heeft verschillende Opel-modellen in de aanbieding om te privé te leasen. Je leaset dan een gloednieuwe Opel voor een vast bedrag per maand en tegen heldere voorwaarden. De meeste modellen van Opel zijn bij ANWB Private Lease ook als automaat leverbaar.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.