Samen innoveren

Samen innoveren

Samen met partners ontwikkelen we samenwerkingsmogelijkheden binnen het thema mobiliteit.

Meer informatie

Samen innoveren in automotive branche

Ontwikkelingen in de autobranche

In de automotive markt vindt een verschuiving plaats van de auto richting mobiliteit in de bredere zin. Daarbij komt er steeds meer aandacht voor de mogelijkheden die data biedt met behulp van bijvoorbeeld connected services.

Door preventiemaatregelen daalt het pechaanbod de laatste jaren. De omvang van het totale wagenpark in Nederland stagneert en elektrisch vervoer is in opkomst. Door technologische ontwikkelingen in en rond de auto verschuiven we van reactieve pechhulpverlening naar het voorspellen en voorkomen van pech. Ofwel van pech naar mobiliteit. Mobiliteitsdiensten als onderhoud en fleetmanagement worden de standaard.

Innoveren met ANWB Zakelijk

ANWB Zakelijk helpt haar klanten in een veranderende markt door samen met hen nieuwe initiatieven ter verbetering en verbreding van de dienstverlening te ontwikkelen. Samen met partners initiëren wij samenwerkingsmogelijkheden in het zakelijke domein en ontwikkelen wij op basis van deze samenwerking nieuwe concepten voor onze klanten binnen het thema mobiliteit. Zo werken wij op dit moment aan Connected Car oplossingen, optimalisatie van de online klantomgeving en de realisatie van platformen gericht op Car as a Service.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over onze succesvolle innovatie trajecten?

Innovatie en partnership

Innovatie en partnership

"CAAS (Car as a Service) is een belangrijke business pijler van de ANWB. Van hieruit worden diverse proposities - samen met onze business partners - ontwikkeld. Want samen kom je verder."

Big data

Big data

"Ontwikkelingen op het gebied van big data gaan razendsnel. Met behulp van deze big data toepassingen wordt de pechhulp dienstverlening continu verbeterd en geoptimaliseerd."

Innovatie hoog op agenda

Innovatie hoog op agenda

"Het innovatieprogramma van de ANWB draait om vernieuwen, veranderen en verbeteren. Hierbij staat de klantbehoefte altijd centraal. Zo kun je inspelen op de dynamiek van de mobiliteitsmarkt."

KPN

KPN

"Wij geloven dat partnership de basis is voor slimme innovaties. ANWB werkt samen met KPN. Beide partijen koppelen kennis en inzicht aan technologische vernieuwingen."

Groot Zakelijk

Groot Zakelijk

Hulpverlening speciaal voor groot-zakelijke klanten die hun eigen klanten van dienst willen zijn. Pechhulp op maat. We leveren hulpverlening in de breedste zin.