Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Milieusticker Duitsland

Regel het binnen 3 minuten

Milieusticker Duitsland

In steeds meer steden in Duitsland ben je verplicht om een milieusticker op je autoruit te hebben. Bestel ze veilig en vertrouwd bij onze partner TÜV Nederland. Je besteld de milieusticker online voor €15,45.

Let op! Neem voor het aanschaffen van een milieusticker Duitsland je kentekenbewijs mee naar winkel. Na het plaatsen van de bestelling wordt de milieusticker doorgaans binnen 3 werkdagen verzonden. Deze levertijd geldt ook bij het aankopen van een milieusticker in een ANWB winkel.

Bestel je Milieusticker

Milieusticker Duitsland online bestellen

Steeds meer Duitse steden en gebieden hanteren een milieuzone om de luchtkwaliteit in het gebied te bevorderen. Dit wordt ook wel een Umweltzone genoemd. Deze zones worden met borden aangegeven en mag je alleen binnenrijden wanneer je voertuig is voorzien van een milieusticker, een Umweltplaketten, die overeenkomt met de classificatie behorende bij die Umweltzone. Een milieusticker Duitsland is kentekengebonden en koop je gemakkelijk via ANWB bij onze partner TUV Duitsland. Daarnaast profiteer je ook nog eens van ledenvoordeel. Bestel direct een Milieusticker Duitsland online.