Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Kind gaat alleen op vakantie

Veilig en goed verzekerd op pad

Als je kind alleen op vakantie gaat, is het belangrijk dat hij goed verzekerd is. Zorg voor een goede reisverzekering of controleer jouw eigen verzekering.

Snel naar
Schrijf je kind bijVeelgestelde vragenContact & Service

Kind op jouw polis bijschrijven

Gaat jouw kind binnenkort zelf op vakantie en heb je als ouder een ANWB Doorlopende Reisverzekering? Dan is een eigen reisverzekering voor je kind niet nodig. Want als ouder kun je je kind toevoegen aan jouw polis. Het maakt niet uit hoe oud je kind is.
Dit kan als hij thuis woont of uitwonend studeert, niet getrouwd is, bij jouw ex-partner woont en niet in een ander gezinsverband samenwoont. Kinderen tot en met vier jaar zijn gratis meeverzekerd als zij op de polis staan bijgeschreven. Zo gaat je kind ook zonder jou goed verzekerd op vakantie.

Gezinskorting

Bij de ANWB profiteer je van gezinskorting als je meerdere personen bijschrijft op de polis van jouw reisverzekering. Je betaalt voor maximaal 3 personen premie. De andere personen zijn gratis meeverzekerd. De voorwaarden hiervoor zijn wel dat de kinderen thuiswonend zijn - bij jou of je eventuele ex-partner - of voor studie uitwonend.

ANWB Reisverzekering

Met de ANWB Reisverzekering kan je kind onbezorgd op vakantie. Als er onverwachts iets gebeurt, kan hij rekenen op de deskundige hulp van onze Alarmcentrale. We nemen zoveel mogelijk uit handen, zodat je kind gauw weer van zijn vakantie kunt genieten.

Schrijf je kind bij op jouw polis

Dit doe je gemakkelijk zelf via Mijn ANWB.

Veelgestelde vragen

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.