Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Kind gaat alleen op vakantie

Welke verzekeringen controleer je?

Als je kind (voor het eerst) alleen op vakantie gaat is het een fijne gedachte dat hij of zij goed verzekerd op reis gaat. Sluit daarom voor vertrek een reisverzekering af of check of de huidige verzekering nog op orde is.

ANWB Reisverzekering

Met de ANWB Reisverzekering kan je kind onbezorgd op vakantie. Onze hulpverleners van de ANWB Alarmcentrale zijn dag en nacht bereikbaar om hem of haar bij eventuele problemen op weg te helpen.

Gezinskorting

Bij de ANWB profiteer je daarnaast van gezinskorting als je meerdere personen bijschrijft op de polis van jouw reisverzekering. Je betaalt slechts voor maximaal 3 personen premie. De andere personen zijn gratis meeverzekerd! De voorwaarden hiervoor zijn wel dat de kinderen thuiswonend zijn - bij jou of je eventuele ex-partner - of voor studie uitwonend.

Kind op polis bijschrijven

Ben je als ouder in het bezit van een ANWB Doorlopende Reisverzekering? Dan is het mogelijk om je kind op dezelfde polis mee te laten verzekeren, als je kind aan de voorwaarden voldoet. Je kind is dan ook zonder jou op vakantie verzekerd.

Sluit een verzekering af

Heb je als ouder geen doorlopende reisverzekering? Raad je kind dan voor vakantie aan een doorlopende of kortlopende reisverzekering af te sluiten. Een Kortlopende Reisverzekering stopt zodra zijn/haar vakantie is afgelopen. Met de Doorlopende Reisverzekering is hij/zij het hele jaar door goed verzekerd. Wel zo handig!