Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Hanoi, eeuwenoude pagodes en kleurrijke markten

De vele hoogtepunten van een groepsreis in Vietnam zijn niet in één adem op te noemen.

Alle reizen 

Ontdek Zuidoost-Azië tijdens een groepsreis in Vietnam

De vele hoogtepunten van een groepsreis in Vietnam zijn niet in één adem op te noemen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de schitterende hoofdstad van het land Hanoi, met zijn bomenrijke promenades, eeuwenoude pagodes en kleurrijke markten. Of maak een schitterende boottocht over de imposante Mekong Delta. Uiteraard zijn er ook prachtige stranden in Vietnam, waar je heerlijk ontspant. Iedere groepsreisrondreis in Vietnam is volledig verzorgd inclusief ontbijt en vele excursies.

Tips en informatie voor jouw rondreis in Vietnam

De mooiste bezienswaardigheden van Vietnam 
Een land dat menig reiziger blijft verbazen. Vietnam heeft prachtige rijstvelden, drijvende markten en chaotische steden.
ANWB Reisfilm Vietnam 
In deze film nemen we je mee naar Vietnam. Reis mee naar het sfeervolle Hoi An, maak kennis met de kleurrijke bevolking van Sapa en ontdek de indrukwekkende geschiedenis.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu10%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

De drukke straten van de koloniale hoofdstad Hanoi

Bruisende straten gevuld met exotische geuren en scooters, talrijke eetstalletjes en op elkaar gestapelde gebouwen. De enorme bedrijvigheid in de vele stegen zorgt voor een bruisend dagelijks leven in de straten van Hanoi. Maak een mooie wandeling door de stad vol gezellige wijken, grote stadsparken en de tempel van de literatuur.

De groene rijstvelden bij Sapa

Maak tijdens een groepsreis in Vietnam kennis met het schitterende berglandschap vol terrasvormige groene rijstvelden bij Sapa. Hier wonen nog altijd vele minderheden, die je herkent aan hun traditionele en kleurige klederdracht. De beste tijd om Sapa te bezoeken, is van november tot en met maart, aangezien hier dan de minste neerslag valt.

De bijzondere rotsformaties van Halong Bay

Imposante rotsformaties die als eilandjes in de zee oprijzen. Authentieke zeilschepen die van eiland naar eiland varen in het blauwe water. In Halong Bay verblijf je op een van de mooiste plekken van Vietnam. Stap tijdens een groepsreis in Vietnam aan boord van een van de prachtige cruiseboten om de spectaculaire omgeving te ontdekken. Bezoek eeuwenoude grotten in het groene berglandschap, zoals Sung Sot, of ontspan op een van de paradijselijke stranden van de baai zoals Bai Chay.

De Mekong Delta, de rijstschuur van Vietnam

Met een web aan rivieren, drijvende markten en woonboten vormt de Mekong Delta een uniek leefgebied. Het dagelijkse leven speelt zich af op het water. Vaar langs dorpen en rijstvelden om te zien hoe de inwoners hier wonen. Meer dan de helft van de rijst die in Vietnam wordt verbouwd, komt hier vandaan. De grootste stad van de streek is Can Tho, waarvandaan de meeste excursies beginnen. Vooral de drijvende markt is een bijzonder schouwspel.