Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een vakantiehuis via Interhome

Je eigen vakantiehuis in Schotland. Natuurlijk met ANWB-ledenvoordeel.

Bekijk het aanbod 

Vakantiehuis Schotland: een land om betoverd door te raken

Liefhebbers van ruige natuur kunnen zich geen betere bestemming voorstellen dan een vakantiehuis in Schotland. Sprookjesachtige landschappen waar al tijdenlang mysterieuze verhalen over rondgaan, bijvoorbeeld de Fairy Pools op Isle of Skye, of het wilde landschap van het eiland Jura, dat George Orwell inspireerde tijdens het schrijven van 1984. Maar Schotland kent ook plekken met een duister verleden, zoals hoofdstad Edinburgh waar het schijnt te spoken en de vallei van Glencoe waar in 1692 een bloederige veldslag plaatsvond. Een vakantiehuis in Schotland is het perfecte startpunt om dit mysterieuze land te ontdekken.

Vakantiehuizen met voordeel bij Interhome

Boek een vakantiehuis bij Interhome en profiteer van ANWB-ledenvoordeel. Bij Interhome heb je ruime keuze uit 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Je ontvangt bij je boeking een ANWB-cadeaukaart ter waarde van € 15,- en een cadeaubon voor een eco-fotoboek ter waarde van €37,99.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Al gepakt voor je vakantie? 

Shop hier alles voor je vakantie naar Frankrijk en vertrek goed voorbereid van huis! Zo vergeet je niets.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Je vakantie plan je niet met de Franse slag. Vraag daarom op tijd je ANWB Creditcard aan voor al je vakantie uitspattingen!

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Vanuit je vakantiehuis in Schotland Mirrie Dancers zien

Denk je aan Schotland, dan denk je aan Nessie, het monster van Loch Ness. Misschien word jij tijdens een kanotocht over dit wereldberoemde meer wel een van de meer dan duizend mensen die beweren het zeemonster ooit gezien te hebben. Een fenomeen dat in ieder geval wel echt bestaat, is het Noorderlicht, dat de Schotten Mirrie Dancers noemen. Ligt je vakantiehuis in Schotland in een van de noordelijke regio’s, dan bestaat de kans dat je dit prachtige kleurenspel met eigen ogen aanschouwt. De herfst en winter zijn hiervoor de beste periodes en je vergroot je kansen op plekken als Aberdeenshire, Perthshire en het noordelijkste puntje van het eiland Skye.

North Coast 500, het Schotse antwoord op Route 66

Tijdens het volgen van de North Coast 500 staat je vakantiehuis in Schotland iedere keer op een andere plek. Je begint in Inverness om hier 830 kilometer verder weer te eindigen, terwijl je onderweg langs de mooiste kustgebieden rijdt. Ook leuk: een ritje met de Jacobite Train, misschien wel beter bekend als de Zweinsteinexpres. Diverse plekken in Schotland hebben gediend als decor van de Harry Potterfilms, zoals de waterval Steall Falls in Glen Nevis.