Rondreis Zuid-Amerika

Uitgestrekte zoutvlaktes, woeste bergketens, nevelige regenwouden maar ook prachtige stranden. Zuid-Amerika biedt zoveel moois voor een rondreis. De ANWB reisorganisaties bieden diverse rondreizen door Zuid-Amerika.

Een rondreis maken door Zuid-Amerika

Of je nu zelfstandig door Zuid-Amerika wilt rondtrekken of in groepsverband met reisbegeleiding, bij de ANWB reisorganisaties vind je rondreizen door Zuid-Amerika in alle soorten en maten. Onze reisorganisaties bieden groepsreizen, individuele rondreizen, singlereizen en familiereizen.

Individueel rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis door Zuid-Amerika kan je natuurlijk helemaal zelf samenstellen. Een huurauto, vliegticket en de accommodaties kan je los boeken bij ANWB. Liever iets meer georganiseerd? De ANWB reisorganisaties bieden individuele rondreizen door Zuid-Amerika waarbij je een routebeschrijving krijgt. Met je eigen huurauto rijdt je langs alle hoogtepunten. Ontdek zo het uitgestrekte landschap van Patagonië of de prachtige tropische kust tussen Recife en Salvador in Brazilië.

Rondreizen in groepsverband door Zuid-Amerika

Geef je de voorkeur aan een rondreis per comfortabele touringcar met reisbegeleiding dan vind je bij de ANWB reisorganisaties een ruime keuze in georganiseerde rondreizen door Zuid-Amerika. Je overnacht in goede accommodaties, alle vluchten zijn geregeld, er is vervoer ter plaatse en er gaat Nederlandssprekende reisleiding mee. Ontdek zo de mooiste bezienswaardigheden van Zuid-Amerika! De rondreizen brengen je bijvoorbeeld naar een indianenmarkt in Ecuador. Of ga je met het gezin boomslingeren net zoals Tarzan in de regenwouden.

Zoek een rondreis door Zuid-Amerika

Rondreis Brazilië

Rondreis Brazilië

Carnaval in Rio de Janeiro, het Amazonegebied en de Pantanal. Brazilië is een van de grootste landen ter wereld, perfect voor een rondreis.

Rondreis Argentinië

Rondreis Argentinië

Tango, voetbal maar ook bijzondere diersoorten en vele nationale parken. Een bezoek aan de mooie watervallen van Iguaçu mag in je rondreis niet ontbreken!

Rondreis Peru

Rondreis Peru

In dit land vind je een van de zeven nieuwe wereldwonderen: Machu Piccu. Maar ook de Andes en het Amazonegebied. Een prachtig land voor een rondreis.