Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Noord-Amerika

Van oldtimers op Cuba tot de indrukwekkende nationale parken in Canada. Noord-Amerika heeft voor ieder wat wils.

Bekijk reizen 

Een onvergetelijke rondreis door Noord-Amerika

Noord-Amerika is een prachtig continent en een populaire vakantiebestemming. Ga tijdens een rondreis door Noord-Amerika op avontuur en ontdek de idyllische natuur en bruisende steden in dit veelzijdige continent. Kies voor de bekende road trips door natuurparken in de Verenigde Staten, maar sla ook andere plekken en landen zeker niet over, bijvoorbeeld tijdens een rondreis door de groene binnenlanden van Mexico of een natuurrijk avontuur in de bossen van Canada.

Onze mooiste bestemmingen in Midden- en Noord-Amerika

Op zoek naar wat anders?

ANWB Reiswijzer 
Tol betalen met je pinpas, kan dat? Zonder milieusticker een stad in, mag dat? Goed voorbereid op vakantie ga je met de ANWB Reiswijzer!
Vakantie tips en inspiratie 

Op zoek naar inspiratie voor je volgende vakantie? Van de mooiste autoroutes tot de fijnste stranden. Hier vind je ze.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Op pad in de Verenigde Staten

Een rondreis door Noord-Amerika is er in veel vormen en maten. Reis bijvoorbeeld van New York City naar de Niagarawatervallen en ontdek onderweg plaatsen als Buffalo en Boston. Plak eventueel nog een extra dag aan de reis vast voor een wijnproeverij op eiland Martha’s Vineyard en laat je verrassen door de afwisselende natuur in de staat New York. Ga je liever op pad aan de East Coast? Maak dan een rondreis van Los Angeles naar Las Vegas en overnacht in en rondom natuurparken die je onderweg tegenkomt, zoals Death Valley en de Grand Canyon. Na een aantal dagen of weken in de natuur kom je vervolgens aan in de bijzondere stad Las Vegas, die op het gebied van entertainment zijn gelijke niet kent.

Een verrassende bestemming

Ben je op zoek naar een unieke bestemming voor een rondreis door Noord-Amerika? Vergeet dan Mexico en Canada niet. Zo is het in grote delen van Mexico vrijwel altijd lekker weer en kun je in dit prachtige land perfect op avontuur. Van jungles en Mayatempels tot de metropool Mexico-Stad; er is tijdens een rondreis meer dan genoeg te ontdekken! Zoek je het liever wat noordelijker? Maak dan een rondreis door Canada, rijd door de Rocky Mountains of ga ijsberen spotten bij Churchill, een piepklein dorp aan de baai van Hudson.