Rondreis Oceanië

Oceanië trekt ieder jaar weer veel bezoekers die er een rondreis maken. Onze reisorganisaties hebben prachtige rondreizen, zowel individueel als volledig verzorgd in groepsverband met reisbegeleiding. Ook een combinatie van vliegticket met 1 of 2 overnachtingen is een mogelijkheid.

Een rondreis maken door Oceanië

Of je nu zelfstandig door Oceanië wilt rondtrekken of in groepsverband met reisbegeleiding, bij de ANWB reisorganisaties vind je rondreizen door Oceanië in alle soorten en maten. Je vindt bij ons groepsreizen en individuele rondreizen per huurauto of camper. Maar ook backpackers die niet georganiseerd op vakantie willen kunnen terecht bij ANWB. Een startpakket met vlucht en een overnachting is zo geregeld.

Rondreizen Oceanië boeken bij de ANWB

Wanneer je je rondreis door Oceanië boekt bij de ANWB, geniet je van verschillende voordelen. De rondreis is georganiseerd, dus je hoeft je niet druk te maken over waar je moet slapen ’s avonds, waar je heen gaat en hoe je daar komt. Vaak is er al (aanbeveling voor) een route van de rondreis voor je uitgestippeld, dus je komt niet voor onaangename verrassingen te staan. Wanneer je rondreizen Oceanië boekt bij de ANWB geniet je ook van de zekerheid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen).

Zoek een rondreis in Oceanië

Rondreis Australië

Rondreis Australië

De outback, wereldstad Sydney, kangoeroes en de Uluru. Er is zoveel moois te zien in Australië! Ontdek het met een van onze rondreizen.

Rondreis Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw-Zeeland

Kenmerkend voor Nieuw-Zeeland zijn de afwisselende landschappen. Spot kiwi's en walvissen tijdens uw rondreis door Nieuw-Zeeland.

Rondreis Oceanië boeken

Rondreis Oceanië boeken

Kan je niet wachten om een rondreis door Oceanië te boeken? Bekijk dan snel ons aanbod rondreizen Oceanië: