Naar artikel

Rondreis Oceanië

Oceanië trekt ieder jaar weer veel bezoekers die er een rondreis maken. Onze reisorganisaties hebben prachtige rondreizen, zowel individueel als volledig verzorgd in groepsverband met reisbegeleiding. Ook een combinatie van vliegticket met 1 of 2 overnachtingen is een mogelijkheid.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB doorlopende reisverzekering 

Het hele jaar door goed verzekerd met de ANWB Reisverzekering. 24/7 ANWB Hulp en 5% Korting voor leden

Vanaf8,35per maand
Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Een rondreis maken door Oceanië

Of je nu zelfstandig door Oceanië wilt rondtrekken of in groepsverband met reisbegeleiding, bij de ANWB reisorganisaties vind je rondreizen door Oceanië in alle soorten en maten. Je vindt bij ons groepsreizen en individuele rondreizen per huurauto of camper. Maar ook backpackers die niet georganiseerd op vakantie willen kunnen terecht bij ANWB. Een startpakket met vlucht en een overnachting is zo geregeld.

Rondreizen Oceanië boeken bij de ANWB

Wanneer je je rondreis door Oceanië boekt bij de ANWB, geniet je van verschillende voordelen. De rondreis is georganiseerd, dus je hoeft je niet druk te maken over waar je moet slapen ’s avonds, waar je heen gaat en hoe je daar komt. Vaak is er al (aanbeveling voor) een route van de rondreis voor je uitgestippeld, dus je komt niet voor onaangename verrassingen te staan. Wanneer je rondreizen Oceanië boekt bij de ANWB geniet je ook van de zekerheid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen).