Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een vakantiehuis via Interhome

Je eigen vakantiehuis in Polen. Natuurlijk met ANWB-ledenvoordeel.

Bekijk het aanbod 

Vakantiehuis Polen: verken ontspannen dit intrigerende land

Polen is een originele bestemming voor een vakantie en een vakantiehuis in Polen is het perfecte startpunt om dit bijzondere land te verkennen. Natuur- en wandelliefhebbers komen aan hun trekken in een van de meer dan twintig natuurparken, anderen gaan cultuur snuiven in steden als Krakau, hoofdstad Warschau, Toruń en Gdansk. De sporen van de Tweede Wereldoorlog liggen over het hele land verspreid met Auschwitz als bekendste voorbeeld. Ben je klaar om Polen te ontdekken?

Vakantiehuizen met voordeel bij Interhome

Boek een vakantiehuis bij Interhome en profiteer van ANWB-ledenvoordeel. Bij Interhome heb je ruime keuze uit 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Je ontvangt bij je boeking een ANWB-cadeaukaart ter waarde van € 15,- en een cadeaubon voor een eco-fotoboek ter waarde van €37,99.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Bezoek het mooie Krakau vanuit je vakantiehuis in Polen

Als je verblijft in een vakantiehuis in Polen is een bezoek aan Krakau een aanrader. Niet alleen de oude stad (Stare Miasto) is een lust voor het oog, ook in wijken als Kazimierz en Podgórze is veel te zien en te doen. Begin je ontdekkingstocht midden in de oude stad op het plein Rynek Glówny. Wandel dan naar het Wawelkasteel en de naastgelegen Katedra Wawelska, waar je een enorme klok aantreft, de op één na grootste ter wereld. De Joodse wijk Kazimierz staat bekend als het uitgaansgebied van Krakau, maar overdag is een bezoek aan de Oude Synagoge de moeite waard. In Podgórze staat de fabriek waar Oscar Schindler ten tijde van de Tweede Wereldoorlog vele levens wist te redden. Tegenwoordig huisvest het gebouw twee musea: het Historisch Stadsmuseum en het MOCAK (moderne kunst).

Wandelende duinen

Wil je vanuit je vakantiehuis in Polen de natuur in, dan ga je naar nationaal park Słowiński. Hier vind je het grootste gebied met wandelende duinen van Europa en waan je je in een dorre woestijn. Dit natuurgebied is ook rijk aan bijzondere flora en fauna. Zo leven er maar liefst 250 soorten vogels, waaronder de zwarte ooievaar en de zeearend.