Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pharos Reizen gaat verder onder de merknaam ANWB

2 juni 2021

Pharos Reizen gaat na ruim 17 jaar verder onder de merknaam ANWB. We nemen afscheid van een merk, maar niet van de avontuurlijke en afwisselende vakanties binnen Europa. Het reisaanbod blijft hetzelfde.

Dezelfde reizen, andere naam 

Nu het assortiment van Pharos Reizen is toegevoegd aan het aanbod van ANWB, heb je letterlijk een wereld vol mogelijkheden aan je voeten. Ver weg, dichtbij huis, alleen, met reisgenoten, met de auto of misschien een groepsreis naar een ander werelddeel.

Met de zekerheid van de ANWB

Boek je bij de ANWB, dan ben je verzekerd van een zorgeloze vakantie. En daar hoort ook zorgeloos boeken bij. Daarom bieden we je de zekerheid van gratis annuleren en krijg je bij ons gewoon je geld terug als je reis door een negatief reisadvies niet door kan gaan. En ben je al ANWB-lid? Dan geniet je nog eens van extra voordeel. Tijdens je reis en in de ANWB-winkels. Zo ga je goed voorbereid op vakantie.

Heb je al een reis geboekt bij Pharos Reizen?

Hierin verandert niets. Via de pagina anwb.nl/ga-met-ons-mee bekijk je je reeds geboekte reis in de Self Service Pharos. Je kunt hier tot aan je vertrek al je boekingsinformatie en reisbescheiden inzien. Daarnaast vind je hier de meest gestelde vragen, vakantietips en inspiratie en bekijk je het reisaanbod. 
Binnenkort wordt ook het reisaanbod van FOX Verre Reizen en ANWB Kampeerreizen op ANWB.nl geïntegreerd. De gehele overgang van deze merken wordt in de loop van de zomer afgerond.

Zie ook: