Nieuwsoverzicht

Zoeken

540 nieuwsberichten

 1. Buitenlandse Zaken: 'Geen Nederlanders in verongelukt vliegtuig'

  10 maart 2019

  Voor zover bekend zijn er geen Nederlanders onder de slachtoffers van het vliegtuigongeluk in Ethiopië. Dat laat het ministerie van Buitenlandse Zaken weten.

 2. ANWB: consument wil vliegtaks per vlucht

  07 maart 2019

  Als het kabinet een vliegtaks invoert, moet er per vlucht en niet per ticket worden belast. Dat zijn de belangrijkste uitkomsten van een representatief onderzoek onder ANWB-leden dat de bond eind 2018 liet uitvoeren.

 3. KLM annuleert groot aantal vluchten

  08 januari 2019

  KLM heeft dinsdag 8 januari een groot aantal Europese retourvluchten geannuleerd in verband met hinder door storm rond luchthaven Schiphol. De passagiers zijn geïnformeerd en omgeboekt, aldus de vliegmaatschappij.

 4. Storm Thailand zwakt af

  06 januari 2019

  De tropische storm Pabuk die vrijdag over Thailand trok, zwakte vrijdagmiddag af en is inmiddels afgeschaald naar een zware depressie. De weerdiensten waarschuwen nog altijd wel voor zware regenval en mogelijke overstromingen.

 5. Nederlanders vaak beboet in Antwerpen

  27 december 2018

 6. Aanscherping regels milieuzone Brussel

  20 december 2018

  Buitenlandse automobilisten die de Brusselse milieuzone in willen rijden zijn sinds 1 oktober verplicht hun voertuig vooraf te registreren. De registratie is gratis.

 7. Veilig van huis tijdens de feestdagen

  07 december 2018

  Laat je je huis wel veilig achter? We hebben een handige checklijst voor je gemaakt.

 8. ANWB blij met weghalen BSN-nummer

  04 september 2018

  De ANWB is verheugd over het voornemen van Staatssecretaris Knops om het BSN-nummer van de eerste pagina van het paspoort af te halen. Door deze ingreep wordt de kans op identiteitsfraude aanzienlijk verkleind.

 9. Wateroverlast Frankrijk

  11 augustus 2018

  Het oosten en zuid-oosten van Frankrijk, en vooral het departement Gard, heeft donderdag 9 augustus te kampen gehad met noodweer. Door zware regenval en overstromingen werden huizen en campings ontruimd en waren wegen moeilijk begaanbaar.

 10. Vergeet na je vakantie niet de kraan door te spoelen

  11 augustus 2018

  Eenmaal terug van vakantie, verlang je naar je eigen douche. Maar heb je de kranen al goed doorgespoeld?