Nieuwsoverzicht

Zoeken

104 nieuwsberichten

 1. Kampeerreizen gaat verder onder de merknaam ANWB

  2 september 2021

  We nemen afscheid van een merk dat meer dan 50 jaar bestaat, maar niet van de afwisselende kampeergroepsreizen met eigen caravan of camper binnen en buiten Europa. Het reisaanbod blijft hetzelfde.

 2. Vanaf 1 september betaal je veel minder tol in Spanje

  31 augustus 2021

  Toeristen die met de auto naar Spanje afreizen hoeven vanaf 1 september op een aantal snelwegen geen tol meer te betalen. Ook de snelweg tussen de Franse grens en Barcelona valt hieronder.

 3. Vanaf je vakantiebestemming terug naar Nederland

  10 augustus 2021

  Sinds 8 augustus gelden er nieuwe, strengere regels voor wie vanuit een geel land (terug) naar Nederland reist. We zetten de feiten op een rij.

 4. Vliegen in coronatijd: dit zijn de regels

  2 augustus 2021

  De vliegtickets zijn geboekt en je vertrekt binnenkort naar de luchthaven. Hoe bereid je je voor op de heen- en terugreis? Lees het in dit artikel.

 5. Op vakantie – hoe ging dat ook alweer?

  29 juli 2021

  Eindelijk op vakantie. Maar heb je alles wel goed geregeld? Een handige checklist met alles van paspoort en milieusticker tot en met reisverzekering.

 6. Podcast: Zin in vakantie met Annika

  27 juli 2021

  Speciaal voor kinderen heeft de ANWB een podcastserie gemaakt: Zin in vakantie met Annika. Samen met haar ouders, broer en hondje viert Annika 4 weken vakantie in Nederland.

 7. Wat moet ik doen als ik in het buitenland corona krijg?

  23 juli 2021

  Waar laat je je testen, aan welke regels moet je je houden, hoe zit het met je reisverzekering en wanneer mag je weer naar huis? Wij zochten het voor je uit.

 8. Frankrijk scherpt inreisbeleid aan voor reizigers uit Nederland

  18 juli 2021

  Frankrijk heeft het inreisbeleid voor niet volledig gevaccineerde reizigers uit Nederland aangescherpt. Sinds zondag 18 juli is een negatieve coronatestuitslag nodig die uiterlijk 24 uur eerder is afgenomen.

 9. Kan ik op vakantie als Nederland (donker)rood kleurt op de Europese coronakaart?

  14 juli 2021

  Het kan zijn dat landen extra maatregelen gaan treffen voor Nederlanders. Zoals een negatieve testuitslag of een quarantaineverplichting.

 10. FOX Verre Reizen gaat verder onder de merknaam ANWB

  14 juli 2021

  FOX verre reizen gaat verder onder de merknaam ANWB. We nemen afscheid van een merk, maar niet van de avontuurlijke en afwisselende vakanties buiten Europa. Het reisaanbod blijft hetzelfde.