Nieuwsoverzicht

533 nieuwsberichten

 1. Meeste bosbranden in Zuid Europa onder controle

  Meeste bosbranden in Zuid Europa onder controle

  20 juli 2017
  Door de aanhoudende hitte en lange periode van droogte hadden veel landen in het zuiden van Europa te kampen met bosbranden.  
 2. 100x gratis ANWB Fotoboek bij een Verre reis boeking

  100x gratis ANWB Fotoboek bij een Verre reis boeking

  15 juli 2017
  Een fotoboek met je eigen vakantiefoto's is de leukste manier om na te kunnen genieten van je vakantie en om jouw vakantie met anderen te delen. Boek nu een verre reis via ANWB Ledenreizen en de eerste 100 boekingen ontvangen een gratis ANWB Fotoboek.
 3. Let op: hou je handen uit de fonteinen in Rome

  Let op: hou je handen uit de fonteinen in Rome

  11 juli 2017
  Sinds enkele maanden past men in Rome een ‘zero-tolerance’ beleid toe op eenieder die verkoeling zoekt in de Romeinse fonteinen.
 4. Nieuw: tolbadge voor Frankrijk, Spanje én Portugal

  Nieuw: tolbadge voor Frankrijk, Spanje én Portugal

  07 juli 2017
  Nederlanders die deze zomer met de auto naar Frankrijk, Spanje of Portugal gaan, kunnen vanaf nu langs de ‘snelle’ tolpoorten rijden met één speciale tolbadge voor deze landen.
 5. Bosbrand Zuid-Spanje

  Bosbrand Zuid-Spanje

  27 juni 2017
  Door bosbranden ten oosten van de Zuid-Spaanse stad Huelva zijn zondag (25 juni) zo'n 1000 mensen, waaronder veel toeristen, geëvacueerd. De brand bedreigt ook een natuurgebied.
 6. Reizigers zonder trolley krijgen voorrang op Schiphol

  Reizigers zonder trolley krijgen voorrang op Schiphol

  26 juni 2017
  Reizigers zonder bagage of met een kleine tas krijgen komende zomer voorrang bij de veiligheidscontroles op Schiphol. Hiermee wil de luchthaven de doorstroom van passagiers in zogeheten 'no trolley-doorgangen' versnellen.
 7. Zware bosbrand in Noord-Portugal

  Zware bosbrand in Noord-Portugal

  21 juni 2017
  Bij een grote bosbrand in het midden van Portugal zijn in de nacht van zaterdag op zondag tientallen mensen om het leven gekomen. Veel van de slachtoffers werden in hun auto verrast door de vlammen.
 8. Geen roamingkosten meer in de EU

  Geen roamingkosten meer in de EU

  15 juni 2017
  Mobiel bellen, sms’en en internetten op vakantie is sinds vandaag een stuk goedkoper geworden. Het Europees Parlement heeft besloten om de toeslagen op roaming, het gebruik van je telefoon over de grens, in de Europese Unie helemaal af te schaffen.
 9. Griekse regering roept noodtoestand Lesbos uit

  13 juni 2017
  De Griekse overheid heeft de noodtoestand uitgeroepen op het eiland Lesbos, dat maandagnamiddag werd getroffen door een aardbeving.
 10. Wintersport: boek nu met vroegboekkorting

  Wintersport: boek nu met vroegboekkorting

  09 juni 2017
  Badpak uit, muts op! Het mag dan bijna zomer zijn, bij Pharos Reizen kun je nu al je wintersportvakantie boeken. En als je dat doet vóór 1 juli, profiteer je van 50 euro vroegboekkorting.