Nieuwsoverzicht

Zoeken

127 nieuwsberichten

 1. Vakantieplannen Nederlanders 2023

  11 januari 2023

  Zo’n 9 op de 10 Nederlanders is van plan om komend jaar op vakantie te gaan. Dat blijkt uit een groot representatief onderzoek van de ANWB.

 2. Hoge boetes milieuzones London

  16 december 2022

  Bij de ANWB komen veel signalen binnen over boetes uit het Verenigd Koninkrijk vanwege niet betaalde tol en overtredingen in milieuzones.

 3. Win je eigen Reisopmaat t.w.v. €2.500,-

  4 november 2022

  Welke rondreis staat zonder twijfel bovenaan je bucketlist? Ter ere van de eerste verjaardag van ANWB Reisopmaat nodigen we je uit deze bucketlist reis met ons te delen.

 4. Bosbranden Zuid-Europa

  25 augustus 2022

  De afgelopen dagen en weken zijn er in meerdere Europese landen rond de Middellandse Zee door de droogte hevige bosbranden ontstaan.

 5. Bagage kwijt na je vlucht? Wat nu?!

  4 augustus 2022

  Deze zomer heerst er kofferchaos op veel luchthavens in Europa, waardoor de kans bestaat dat jouw koffer niet van de band rolt. Wat moet je dan doen?

 6. ANWB: Huurauto's zijn deze zomer beperkt beschikbaar

  5 juli 2022

  In vrijwel alle populaire vakantielanden in Europa is het aanbod huurauto's lager als gevolg van de coronapandemie. Veel autoverhuurbedrijven hebben hun vloot aanzienlijk ingekrompen.

 7. Corona en hoge prijzen beïnvloeden vakantieplannen

  23 juni 2022

  Door het coronavirus en hoge (brandstof)prijzen blijven Nederlanders deze zomervakantie dichter bij huis. Kamperen blijft populair en reizen met de auto heeft de voorkeur.

 8. Drukte op het vliegveld: wat als je vlucht niet meer gaat?

  21 juni 2022

  Er is nog veel onduidelijk rondom de annuleringen van vluchten op Schiphol. Bekijk hier waar je op moet letten als het je overkomt en wat je rechten zijn.

 9. ANWB wil snel duidelijkheid voor vakantiegangers

  16 juni 2022

  Schiphol meldt vandaag dat zij vluchten schrapt vanwege personeelstekorten. Dat is drie weken voor de zomervakanties losbarsten een grote domper voor vakantiegangers, vindt de ANWB.

 10. Positieve coronatest vlak vóór of op vakantie

  14 juni 2022

  Wat moet je doen als je vlak vóór of op vakantie corona krijgt? We zochten voor je uit hoe het zit met quarantaine, coronaregels en verzekeringen.