Naar artikel

Kampeerreizen, FOX Verre Reizen en Pharos Reizen zijn ANWB

Dezelfde reizen, andere naam

Na FOX Verre Reizen en Pharos Reizen gaat nu ook Kampeerreizen verder onder de merknaam ANWB. Het is misschien even wennen, maar je houdt dezelfde afwisselende vakanties die je gewend bent.

Al ruim 135 jaar reist de ANWB vooruit en delen we onze reiservaringen zodat jij veilig en comfortabel op weg kunt. We staan altijd voor je klaar om je te helpen met het mooiste reisaanbod en deskundig advies. Nu het assortiment van Kampeerreizen, FOX Verre Reizen en Pharos Reizen is toegevoegd aan het vakantieaanbod van ANWB, heb je letterlijk een wereld vol mogelijkheden aan je voeten. Neem een kijkje op onze nieuwe vakantiepagina’s en houd deze goed in de gaten. De komende maanden komt er steeds meer reisaanbod bij, binnen én buiten Europa. En ben je al ANWB-lid? Dan geniet je nog eens van extra voordeel. Tijdens je reis en in de ANWB-winkels. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Heb je nog vragen?
We kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over de verhuizing van Kampeerreizen, FOX en Pharos Reizen naar de ANWB. Wat betekent dit voor het reisaanbod of je geplande reis van Kampeerreizen, FOX en Pharos Reizen?

Bekijk onderaan deze pagina nog meer handige tips en informatie. 

Wat is er toch veel te beleven. Natuur, cultuur, in andere werelddelen maar ook dichterbij huis, in Europa en in Nederland. Bij ANWB zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk het filmpje.

Meer handige tips en informatie

FOX-reis geboekt? 

Heb je nog een boeking bij FOX lopen? Hierin verandert niets! Al je reisbescheiden staan nog in jouw persoonlijke FOXBOX.

De reisleiders 
Een andere naam maar vertrouwde gezichten. De reisleiding gaat mee naar ANWB. Lees hier hun verhaal.
Pharos autovakantie geboekt? 

Heb je nog een boeking bij Pharos lopen? Hierin verandert niets! Al je reisbescheiden staan nog in jouw persoonlijke account bij Self Service.

Voor het eerst boeken bij ANWB 

Ga je voor het eerst boeken bij ANWB? Ook dan heb je straks al je reisbescheiden en reisinformatie overzichtelijk bij elkaar in jouw persoonlijke Mijn ANWB-account.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu10%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.