Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Natuurparken, gletsjers en wereldse steden

Van kou naar de tropen tijdens een single groepsreis door Nieuw-Zeeland.

Reizen Nieuw-Zeeland 

Verken een uiterst relaxt en veelzijdig land tijdens een single groepsreis naar Nieuw-Zeeland

Met een single groepsreis naar Nieuw-Zeeland bezoek je samen met andere reizigers indrukwekkende natuurparken, imposante gletsjers en wereldse steden. Geniet van de rust in oogstrelende baaien, dwaal door het betoverende landschap van The Lord of the Rings en maak kennis met de uiterst gastvrije bevolking en de Maori-cultuur. Een rondreis door dit relaxte land met zijn vrolijke kiwi’s is veelzijdig en compleet: meer kun je tijdens een vakantie niet wensen.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Nu€10,-korting
Huur een auto met ledenvoordeel 

In het buitenland een auto huren? Dat kan via de ANWB met ledenvoordeel bij Sunny Cars.

Maak een spectaculaire wandeling over de Fox Glacier

In een schitterend gebied in het zuidwesten van het Zuidereiland liggen enkele prachtige gletsjers, waaronder Fox Glacier en de Franz Josef-gletsjer, omringd door diepe gletsjerspleten, fonkelende pieken en blauwgroene ijsgrotten. Vanaf Glacier Valley Viewpoint wandel je in ongeveer dertig minuten naar de tong van de Fox Glacier. Of laat je tijdens een single groepsreis in Nieuw-Zeeland met een helikopter afzetten en maak een spectaculaire wandeling over het ijs van de Franz Josef-gletsjer.

Van kou naar de tropen tijdens een single groepsreis door Nieuw-Zeeland

Van de kou van de gletsjers kom je in de Bay of Islands op het Noordereiland terecht in een tropisch paradijs met wel honderdvijftig eilanden. Hier bezoek je machtige watervallen zoals de Rainbow Falls. Strijk neer in een stille baai met wit zandstrand en duik in het turkooisblauwe water. Het is een heerlijke plek om een zeiltocht te maken: je waant je voor even in een sprookje. En met een beetje geluk spot je er ook nog walvissen of dolfijnen.

Verken kunst en cultuur in Wellington

De trendy hoofdstad Wellington barst van de kunst en cultuur. De stad verbindt het Noorder- en het Zuidereiland en is uitstekend per voet te verkennen. Flaneer langs stranden en havens, slenter langs oude pakhuizen en Victoriaanse villa’s en geniet van de stilte in de groene bossen en parken. Vanaf de City to Sea Bridge heb je een prachtig uitzicht op de skyline van Wellington.