Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Een gezellige single reis in Canada

Een single reis naar Canada is ideaal voor iedereen die deze droombestemming wil bezoeken met goed gezelschap. In het sprookjesachtige Canada vind je de mooiste natuur, gezellige steden en uitgestrekte landschappen. Het fijne aan een single reis is dat het vervoer en de accommodaties voor je geregeld worden en je niet zelf lange stukken hoeft te rijden.

Op zoek naar wat anders?

De 7 mooiste bezienswaardigheden van Canada 

Rijd over de Canadese Icefields Parkway tussen de nationale parken Banff en Jasper. Bewonder Peyto Lake, een van de meren die door een gletsjer gevoed worden of wiebel 70 meter boven de Capilano-rivier op de Suspension Bridge in Vancouver.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Nu€10,-korting
Huur een auto met ledenvoordeel 

In het buitenland een auto huren? Dat kan via de ANWB met ledenvoordeel bij Sunny Cars.

Ontdek de adembenemende natuur

Houd je van leuke activiteiten in de natuur? Kies dan voor een single reis naar Canada met rondreis langs natuurgebieden als nationaal park Banff, de Rocky Mountains en natuurreservaten Bear Creek en Big Creek. In deze gebieden leven bijzondere diersoorten zoals de arend, de zwarte beer en de wolf. Deze worden in de wildreservaten beschermd en zo groeit de populatie van bedreigde diersoorten. Kies voor een single reis met overnachting aan de rand van het natuurgebied of maak met de groep een fietstocht of wandeling door deze beschermde gebieden. Een gids vertelt je hierbij meer over de verschillende diersoorten die er leven en hoe je aan de hand van afgebroken takken en pootafdrukken ziet dat recent een beer of wolf liep waar jullie nu wandelen.

Culturele hoogtepunten

Geniet je tijdens vakanties graag van kunst en cultuur? Dan is een single reis in Canada in de buurt van Ottawa geknipt voor je. In deze stad vind een aantal interessante musea zoals het wetenschapsmuseum, een natuurmuseum en een museum over oorlogen in Canada. Met deze en andere musea in de stad kun je gerust een hele week vullen en leer je meer over het leven van de Canadezen door de eeuwen heen. Vanaf Ottawa maak je tevens leuke dagtrips naar gebieden als natuurpark Algonquin en rijden jullie in 2 uur naar Montréal. Wandel hier door de Botanische tuinen en bezoek de Notre-Dame van Montréal.