Zoek je rondreis met ledenvoordeel


Zoek je rondreis met ledenvoordeel

Hoe langer lid, hoe meer voordeel

Rondreis Canada

Tijdens je rondreis door Canada zie je steeds weer andere panorama’s. Mooie bergen, meren en gletsjers. Of je komt langs idyllische vissersdorpjes met vuurtorens. Liever de drukte opzoeken? In Canada vind je het allergrootste winkelcentrum van de wereld...

Een rondreis maken door Canada

Ruige, mooie natuur, bijzondere dieren zoals beren, walvissen en orka’s, historische plaatsen en gezellige bezienswaardigheden zoals Chinatown. Canada heeft het allemaal. Er is altijd wel een rondreis Canada die aansluit bij jouw wensen! Eenmaal in Canada raak je verliefd op de ongerepte natuur, de vriendelijkheid van de inwoners en de rust die je elke keer weer tegen komt.

Rondreizen Canada: kies wat bij jou past

Het aanbod rondreizen Canada bij de ANWB is groot. Bezoek bijvoorbeeld Vancouver Island en de Rocky Mountains. Als je met kinderen op rondreis gaat, maak je een andere variant van deze reis en bezoek je Stanley Park, Chinatown, het Vancouver Aquarium en West Edmonton Mall. Echte natuurliefhebbers kiezen voor de rondreis door de Rocky Mountains. Je kunt natuurlijk ook een auto huren in Canada, een campervakantie of wandelvakantie boeken.

Bekijk ook de rondreizen Canada van onze reisdochters

Rondreis Canada met FOX Verre Reizen

Rondreis Canada met FOX Verre Reizen

Brengt je comfortabel naar het hart van jouw ultieme droombestemming ver weg. Gegarandeerd een unieke ervaring.

Rondreis Canada

Campervakantie van Travelhome naar Canada

Campervakantie van Travelhome naar Canada

Beleef op eigen tempo en in alle vrijheid de mooiste ervaringen met je eigen huis op wielen.

Campervakantie Canada

Meer informatie over een rondreis Canada

Bezienswaardigheden Canada

Bezienswaardigheden Canada

De natuur van Canada is een bezienswaardigheid op zich, maar ook in en buiten de Canadese steden is veel te zien. Benieuwd naar de leukste bezienswaardigheden?