Bezienswaardigheden Canada

Tijdens je rondreis Canada is er zoveel te zien en te doen. Niet alleen in de adembenemende natuur, mar ook in de Canadese steden. Ga mee op reis langs de verschillende hoogtepunten van Canada. Veel (lees)plezier...

Niagara watervallen

De bekendste bezienswaardigheid van Canada en een plek die je niet mag overslaan tijdens je rondreis door Canada zijn de Niagara watervallen. Deze watervallen behoren tot de grootste en bekendste watervallen ter wereld. De waterval bestaat uit drie verschillende delen: de Horseshoe Falls, de American Falls en de Bridal Veil Falls. De Niagara watervallen zijn niet de diepste watervallen ter wereld, maar de hoeveelheid water en de breedte maakt de waterval zo spectaculair. En niet alleen overdag! Door een geweldig spel van lichten is de waterval 's nachts ook erg mooi!

CN toren

De CN toren in Toronto is zeker het bekijken waard tijdens je rondreis Canada. Tot 2007 stond de CN toren bekend als het hoogste vrijstaande bouwwerk van de wereld met zijn 553 meter hoog. Het leukste van de CN Toren is het geweldige uitzicht op 350 meter hoogte. Een onvergetelijke ervaring en ideaal om deze grote stad even tot je te nemen. Ook vind je in deze toren verschillende restaurants, cafés en andere uitkijkplekken.

Canadian Rockies

De Canadian Rockies maken deel uit van de Noord-Amerikaanse Rocky Mountains en vind je in de Canadese provincies Alberta en British Columbia. De Canadian Rockies is een magische plek waargeweldige natuur wordt afgewisseld met mooie accommodaties. In de Canadian Rockies vind je Banff National Park en Lake Louise.

Banff national park

Het Banff National Park is gelegen in het zuidwesten van Alberta en is onderdeel van de Rocky Mountains. Lake Louise is hier één van de hoogtepunten. Het uitzicht over het meer en de bergen is hier één van de mooiste plekjes. Banff National Park beslaat een gebied van zo'n 6641 km².

Rondreis Canada boeken bij ANWB ledenreizen

Kun je na het lezen van dit artikel niet wachten om Canada met eigen ogen te zien? Boek je rondreis bij de ANWB, veilig, vertrouwd en met veel extra's voor leden! Je boekt je reis direct bij ANWB ledenreizen. Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk alle rondreizen naar Canada

Bekijk ook de rondreizen van onze partners

Rondreizen door Canada van FOX