Nieuwsoverzicht

Zoeken

22 nieuwsberichten

 1. Koning belt met ANWB over hulpverlening tijdens deze coronacrisis

  31 maart 2020

  Koning Willem-Alexander heeft vandaag met hoofddirecteur Frits van Bruggen en directeur Hulpverlening Rian Vreeburg gesproken over wat zich bij de ANWB afspeelt tijdens de coronacrisis.

 2. ANWB en Logicx leveren auto’s voor actie #zorgheldenauto

  31 maart 2020

  Voor de actie #zorgheldenauto stellen de ANWB en Logicx 15 auto’s ter beschikking aan zorgmedewerkers zonder eigen auto. De eerste 5 gaan deze week naar hun tijdelijke eigenaar. 

 3. Kampioen e-bike special 2020

  31 maart 2020

  De nieuwste Kampioen-special staat volledig in het teken van de e-bike. Lees 'm nu digitaal en bekijk de nieuwste e-bike trends, veiligheid van fietsaccu's en nog veel meer.

 4. Dubbeltest Hyundai i10 vs. Seat Mii electric

  26 maart 2020

  Het is aannemelijk dat je straks geen stadsauto meer uitkiest op basis van het merk, maar vanwege de aandrijflijn. Bij wijze van voorproefje neemt de nieuwe Hyundai i10 het op tegen de voortaan volledig elektrische Seat Mii.

 5. Hoe reis jij?

  25 maart 2020

  De ANWB kijkt graag vooruit en zoekt naar manieren om het voor iedereen mogelijk te maken om zo zorgeloos en prettig mogelijk te reizen.

 6. ANWB-webshop een van de veiligste

  24 maart 2020

  De webshop van de ANWB is een van de best beveiligde tegen malware, phishing en andere vormen van digitale criminaliteit, waarmee je te maken kunt krijgen bij online winkelen.

 7. Extra inzet traumahelikopter met transportfunctie

  23 maart 2020

  Sinds dinsdag 24 maart helpt het vijfde Mobiel Medisch Team met een extra traumahelikopter om intensive care-patiënten zo snel mogelijk te vervoeren. Deze helikopter is in heel Nederland inzetbaar zijn.

 8. MAA ondersteunt bij vervoer coronapatiënten

  23 maart 2020

  Vanaf dinsdag 24 maart zet Medical Air Assistance een helikoper in om patiënten van intensive cares in Brabant te vervoeren naar ziekenhuizen elders in het land. Hiervoor wordt de reserve ambulanceheli gebruikt, die ook vliegt voor patiëntenvervoer vanaf de Waddeneilanden.

 9. Traumateams volop aan het werk

  20 maart 2020

  Ook in deze tijden gaat het werk van de 4 traumateams van Medical Air Assistance gewoon door. De verwachting dat het aantal helivluchten zou dalen, is niet uitgekomen.

 10. Registratieplicht Nederlandse personenauto's voor Gent vervalt

  17 maart 2020

  Nederlandse automobilisten die naar Gent gaan hoeven hun auto niet langer te registreren als ze het oude stadshart (milieuzone) van de stad in willen. Deze maatregel, die sinds het begin van dit jaar gold, is per 17 maart 2020 komen te vervallen.