Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Motortraining

  • Verbeter je motorvaardigheden
  • Ga met zelfvertrouwen de weg op
  • Professionele begeleiding
Schrijf je nu in! 

ANWB Motortraining

Boost your riding Skills

De ANWB Motortraining is voor motorrijders van elk niveau een echte aanrader. In het dagelijks verkeer liggen veel gevaren op de loer, die je met de juiste kennis en ervaring echter uitstekend kunt voorkomen of omzeilen.

Ben je al in het bezit van je motorrijbewijs maar heb je al een tijdje niet gereden of ben je onzeker op de motor? Dan is onze ANWB motortraining echt iets voor jou! Onze rijscholen helpen jou graag om weer met zelfvertrouwen de weg op te gaan. 

De 4 uur durende ANWB motortraining biedt de perfecte gelegenheid om op je eigen motor op een veilige manier jouw motorvaardigheden te verbeteren en je vertrouwen op de weg te vergroten. De cursus is ontworpen voor motorrijders van alle niveaus. De training is gericht op praktische oefeningen, waarbij de deelnemers verschillende rijtechnieken oefenen en feedback krijgen van de ervaren instructeurs. 

Er is ook aandacht voor defensief rijden, waaronder het anticiperen op gevaren en het vermijden van ongevallen. Tijdens de training worden deelnemers aangemoedigd om vragen te stellen en problemen te bespreken die ze in hun eigen rijervaring zijn tegengekomen. De instructeurs delen hun eigen ervaringen en bieden nuttige tips en suggesties om de deelnemers te helpen hun rijvaardigheid te verbeteren.

 

Nu15%korting
Pechhulp motor 

De dag en nacht pechhulp voor auto en motor door 900 specialisten. Nu 15% korting op Wegenwacht Nederland Standaard!

ANWB Motorboek Nederland 

30 Motorroutes, beschreven door de reisbegeleider van Promotor Reizen Jan Dirk Onrust.

€ 119,-
Verwarmde handschoenen 

De handschoenen zijn waterafstotend, winddicht en hebben verwarming bij de vingers, duim en over de rug van de hand.

Cursusboeken Motorrijbewijs A 

Bereid je optimaal voor op het theorie examen me de theorieboeken voor de motor, rijbewijs A.