Naar artikel

Haal je motorrijbewijs in Eibergen

Altijd al motor willen rijden?

Plannen om het motorrijbewijs te halen? Kom dan eens langs bij de motorrijschool van de ANWB in Eibergen. Hier volg je motorrijlessen op een manier die bij jou past.

Kickstartles van 120 minuten voor slechts €89,-.

Ervaren hoe het is om motor te rijden? Voor slechts €89 rijd je tijdens onze Kickstartles 120 minuten motor onder begeleiding van een ervaren rijcoach. Na je les krijg je een lesadvies op basis van je skills en weet je of motorrijden iets voor jou is.

Jouw ANWB voordelen in Eibergen:

  • Een mooi slagingspercentage van 76-80%
  • Een vaste rijinstructeur
  • Een lesadvies dat op jou is afgestemd
  • Zelf bepalen hoe vaak je lest per week

De theorie voor het motorrijbewijs halen

Je hebt een theoriecertificaat A nodig voor het behalen van je motorrijbewijs. Als je al in het bezit bent van rijbewijs B, kun je dit eenvoudig halen tijdens de praktijkopleiding. Indien je dit rijbewijs niet op zak hebt, begin je eerst met je theorielessen. Uiteraard krijg je van de ANWB hiervoor de nodige ondersteuning.

Motorrijbewijzen en leeftijdseisen

Er zijn drie soorten motorrijbewijzen die je bij de motorrijschool in Eibergen kunt halen. Aan ieder motorrijbewijs zijn andere leeftijdseisen en voorwaarden verbonden. Bekijk hieronder wat voor jou van toepassing is.

Twee praktijkexamens

Er zijn twee praktijkexamens die je aflegt voordat je op je eigen motor de weg op gaat. Dit zijn de examens voertuigbeheersing (AVB) op een afgesloten terrein en verkeersdeelneming (AVD) op de weg. Je volgt hiervoor de nodige lessen op onze locatie in Eibergen.

De motorrijbewijs kosten

Vanzelfsprekend is het volgen van deze cursus niet gratis. Voor een duidelijk overzicht van de kosten, volg je bij de ANWB een intest. De prijzen per les, de theorie en het praktijkexamen vind je hieronder terug. Meld je snel aan voor een eerste motorrijles.

 

Kickstartles€ 89,-
Losse lesprijs motor € 63,-

 

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen AVB€ 216,24
Praktijkexamen AVD € 305,75
Theorie-examen€ 62,-

Het theorieboek en oefenboek voor rijbewijs A is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.

Aanmelden Kickstartles

Start je motorrijopleiding met onze Kickstartles! Deze proefles en kennismaking met het motorrijden duurt 2 uur.