Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Motorrijbewijs halen in Eibergen

Stap in de wereld van avontuur en vrijheid en ontdek de passie van het motorrijden.

Motoropstapdagen

Altijd al gedroomd van de ultieme vrijheid op een motor? Maak die droom werkelijkheid met onze Motoropstapdagen! Ervaar hoe het is om motor te rijden in een proefles van 60 min voor slechts €45,-.       

Schrijf je nu in! 

Kies je lespakket

€1048,-€999,-

Get Started

 • 13 lesuren
 • Motorexamen voertuigbeheersing (AVB)
 • Lesgeldgarantie*
€1610,-€1561,-

Get Going

 • 17 lesuren
 • Motorexamen voertuigbeheersing (AVB)
 • Motorexamen verkeersdeelneming (AVD)
 • Lesgeldgarantie*
€1994,-€1945,-

Get There

 • 23 lesuren
 • Motorexamen voertuigbeheersing (AVB)
 • Motorexamen verkeersdeelneming (AVD)
 • Lesgeldgarantie*

Waarom bij ANWB Rijopleiding?

Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden naar het behalen van je motorrijbewijs, terwijl we veiligheid, plezier en vertrouwen in het rijden centraal stellen.

Passie en Ervaring: Bij ANWB delen we de liefde voor motorrijden. Onze ervaren instructeurs zijn gedreven door passie en delen graag hun uitgebreide kennis met jou.

Unieke Leermethode: Jouw leerproces staat bij ons centraal. Met onze flexibele lessen en persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat je op jouw manier en tempo leert rijden.

Veiligheid als Prioriteit: Leer niet alleen de basisvaardigheden, maar ontwikkel ook defensief rijgedrag om veilig deel te nemen aan het verkeer.

De eerste stap: de theorie

Voor je motorrijbewijs heb je een theorie certificaat A nodig. Heb je nog geen rijbewijs B? Zorg dan dat je eerst je theorie certificaat haalt voordat je met je eerste motorrijles begint. Als je al wel beschikt over een rijbewijs, dan kun je tijdens de praktijklessen je theorie halen.

Welk motorrijbewijs past bij jou?

Er zijn drie soorten motorrijbewijzen die je bij de motorrijschool in Alkmaar kunt halen. Aan ieder motorrijbewijs zijn andere leeftijdseisen en voorwaarden verbonden. Hieronder de toelichting hiervan.

Twee praktijkexamens

Je legt altijd twee praktijkexamens af: het examen verkeersdeelneming op de weg (AVD) en voertuigbeheersing op een afgesloten terrein (AVB). Deze examens duren 20 en 35 minuten.

Kosten motorrijbewijs?

Na de proefles, zal onze ervaren instructeur je adviseren over het aantal benodigde lessen voor het behalen van jouw motorrijbewijs. Hierdoor krijg je niet alleen inzicht in je leervaardigheden, maar ook een duidelijk beeld van de verwachte motorrijbewijskosten. Wij bieden 3 voordeelpakketten aan; what you see is what you get! Natuurlijk maken wij ook graag een pakket op maat mochten de bovenstaande pakketten niet bij je wensen aansluiten.

Hoe lang het duurt voordat je in het bezit bent van je motorrijbewijs is onderandere afhankelijk van de wachttijd bij het CBR. Houd hier rekening mee.

Kosten losse onderdelen

Motoropstapdag  € 45,-

Losse rijles motor 

€ 64,-